Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Dokumentti kartuttaa Raipe-säätiön varoja

 
Dokumentti kartuttaa Raipe-säätiön varoja


Uusi RAIPE-dokumentti on myynnissä perjantain Ilves-Lukko ottelussa. Jokaisesta myydystä levystä tilitetään viisi euroa Raipe-säätiöön.

YLE esitti Ilves-ikoni Raimo Helmisestä dokumentin syksyllä 2008. Nyt  dokumentista on tullut  myyntiversio, joka sisältää yli 15 minuuttia  uutta materiaalia. Henkilökuva on kestoltaan 45 minuuttia.

Ilves haluaa olla osaltaan auttamassa uuden dokumentin myynnissä.

- Raipe on niin tärkeä persoona meille, että ilman muuta haluamme  olla mukana. Ja vielä kun jokaisesta Ilveksen kautta myydystä levystä  menee viisi euroa Raipe-säätiöön, jolloin mekin saamme konkreettista  hyötyä, sanoo Ilveksen toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Raipella itsellään on selvät suunnitelmat säätiön suhteen.

- Katsotaan keväällä, miten suuri summa tilille kertyy. Suurin  intohimoni on auttaa säätiön kautta vähävaraisia yksinhuoltajia,  joiden lapset pelaavat jääkiekkoa. He voivat anoa säätiöltä avustusta  harrastukseen. Rahaa ei ole vielä kertynyt tarpeeksi, mutta toivon  mukaan tämä projekti auttaa hyvää asiaa, Raipe kertoo.

Myös dokumentin tekijät ovat tyytyväisiä sopimuksen luonteeseen.  Vaatimattomana alkanut opiskelujen päättötyö on saanut suuret  mittasuhteet.

- Alusta asti on ollut selvää, että pientä korvausta saataisiin myös  itse päätähden suuntaan. Yhteistyö Ilveksen kanssa on hieno asia, ja  auttaa meitä suuresti. Tärkein tavoitteemme on saada hienon legendan  henkilökuva mahdollisimman monen urheiluihmisen hyllyyn. Uusi  dokumentti pureutuu entistä syvemmin Raipen mystiseen persoonaan,  sanoo dokumentin tekijä Jarkko Ala-Huikku.

RAIPE-dokumenttia myydään Ilveksen pelien lisäksi seuran   fanituotemyymälässä sekä kotisivujen verkkokaupassa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


RaimoHelminen

Raimo Helminen

11.3.1964 Tampere
Tiedot


Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää