Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Löytääkö Koovee A-nuorissa takaisin voittojen tielle

 
Löytääkö Koovee A-nuorissa takaisin voittojen tielle


Koovee jatkaa taisteluaan nuorten SM-sarjassa kohtaammalla tulevana lauantaina (21.11) M-Teamin klo 16.30 alkaen Kaukajärvellä. Nuorten SM-sarjassa pelataan parhaillaan toista sarjakierrosta, jonka aikana länsi- ja itälohkon joukkueet pelaavat ristiin.

Koko alkukauden varsin ailahtelevasti esiintynyt Koovee saalisti viime viikolla kahdesta ottelusta ainoastaan yhden sarjapisteen. Selvää onkin, että mieliäkseen ylöspäin sarjan kellarikerroksesta Kooveen on kartutettava lähiviikkoina pistepussiaan alkukautta tiuhempaan tahtiin.

Lauantain vastustaja M-Team pelaa siis sarjan itälohkossa, jossa se majailee samaisella seitsemännellä sijalla kuten myös Koovee sarjan länsilohkossa. M-Teamilla on allaan kirvelevä maalin tappio SBC:lle ja Kooveen valmennus odottaakin Kaukajärvelle saapuvaksi nälkäisen ja kurinalaisen vierailijan.
- Varmasti vastustaja tulee tekemään kaikkensa pisteiden saamiseksi. Meidän tuleekin lähteä kamppailuun hyvin nöyrillä mielin, sillä vastassa on varmasti hyvin valmennettu kurinalainen ryhmä.

Kooveen alkukautta on leimannut aika ajoin käsittämättön peliotteen heittely otteluiden sisällä. Tamperelaisten valmennus tietääkin, että voittokantaan voidaan palata vain ja ainoastaan saamalla tasaisuutta ja pelikuria otteisiin.
- On päivänselvää, että vain ja ainoastaan voitto riittää meille lauantain ottelusta. Tässä sarjatilanteessa on kai ihan puppua puhua mitään muuta. Odotuksissa on, että löydämme otteisiimme tasaisuutta pelin sisälle. Luulisi myös, että nyt jos koskaan nälkä ja tahtotila olisi huipussaan. Kaikki on edelleen mahdollista, mutta nyt on painettava jokaisen joukkueen jäsenet työhaalarit tiukasti päälle.

Sisäänpääsy otteluun maksaa 2 euroa (alle kouluikäiset ilmaiseksi).
Ilmaiseksi pääsevät sisään myös Kooveen juniorijäsenet. Lisäetuna juniorijäsenkortin omistavat voivat tuoda tähän otteluun mukanaan ilmaiseksi myös yhden kaverin.

Koovee - M-Team, lauantaina 21.11. klo 16.30, Spiral Kaukajärvi
TERVETULOA!

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää