Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Syntymäpäiviään viettävä Koovee pelaa Hämeen herruudesta

 
Syntymäpäiviään viettävä Koovee pelaa Hämeen herruudesta


Miesten edustusjoukkue pelaa maanantaina 23.11 Kaukajärven Spiral-Hallilla Hämeen herruudesta, kun vastustajaksi tamperelaisille saapuu Trackers Hämeenlinnasta. Ottelussa juhlistetaan samalla 80-vuotiasta Kooveeta.

Sekä Koovee, että Trackers ovat pelanneet alkukauden vahvemmin kuin moni ennen kauden alkua olisi osannut odottaa. Koovee on tällä hetkellä sarjan kärjessä kolmellatoista pisteellä kun Trackersille pisteitä on kertynyt kymmenen. Vaikka koovee onkin tällä hetkellä kärkiasemissa, ei päävalmentaja Arto Riihimäki anna sen nousta joukkueella hattuun

- Hiottavaa löytyy aina. Viime peli oli kauden huonoin peli. Jostain syystä nämä arkipäivinä Tampereella pelatut pelit on ollut meidän osalta huonoja. Ollaan yritetty nyt vähän muuttaa valmistautumista näihin otteluihin, kertoilee Riihimäki.

Hyvin alkanut kausi kuitenkin on tuonut varmuutta peliin ja joukkue on valmis myös pieniin kokeiluihin

- Maanantain ottelussa saatetaan nähdä uudenlaisia kokoonpanoja ja saattaa olla, että eräs vahvoja näyttöjä antanut puolustaja nähdäänkin hyökkääjänä, maalailee Arto Riihimäki.

Jos kaikki sujuu päävalmentajan toiveiden mukaan, saattaa myös olla, ettei joukkueelta puutu kokoonpanosta yhtään pelaajaa.

-Muutama pelaaja on sairastellut ja ollut loukkaantuneena. Toivotaan, että kaikki paranevat tarpeeksi maanantaihin mennessä.

Vastustaja Trackers on Kooveelle tuttu kautta ennen pelatuista harjoitusotteluista. Riihimäki tietääkin kertoa vastustajan ylivoimapelaamisen olevan erityisen vaarallista. Mahdolliset ylivoimat voivat olla Trackersin mahdollisuus rankaista Kooveeta, tamperelaisilla kun on ollut alkukaudesta hankaluuksia alivoimapelaamisen kanssa.

Myös pelaajan näkökulmasta Trackers tulee olemaan kova vastus

- Trackers on hyvin fyysinen joukkue, paljon liikettä ja erityisesti maalineduspelaaminen on hyvää, kertoo Tomi Lautanen

- Hyvällä rytinällä kuitenkin lähdetään peliin. Ottelusta saattaa kuitenkin tulla tasainen, jatkaa Lautanen.

Kooveen rivejä vahvistamaan tullut Lautanen on ollut tyytyväinen uuteen joukkueeseensa

- Joukkue vaikutta hyvältä ja lupaavalta ja aineksia on vaikka mihin. Mukavaa tulla porukkaan, jossa peli kulkee.

Kaiken kaikkiaan luvassa on maanantaina varmasti vauhdikas ottelu, jota kannattaa tulla seuraamaan vaikka vähän kauempaakin. Lisämaustetta peliin tuo illan erikoisohjelma. Koovee täyttää 80 vuotta ja pelissä juhlitaan seuran pitkää historiaa. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin, sillä nopeimmille on ovella jaossa 500 lippua Tapparan kotiotteluun. Tappara on tällä tavoin halunnut muistaa 80-vuotiasta Kooveeta. Ovelta saattaa tarttua käsiin myös frisbee, jolla voi ansaita ensimmäisellä erätauolla palkintoja. Toisella erätauolla nähdään vauhdikas tanssiesitys.

Kannattaa siis saapua paikalle ja kannustaa Koovee voittoon.

Koovee-Trackers 23.11 klo 18.30 Kaukajärven Spiral-Hallilla liput aikuiset 9€ lapset 4€

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää