Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pajuoja Ilveksen valmennustiimiin - Mälkiälle jatkosopimus

 
Pajuoja Ilveksen valmennustiimiin - Mälkiälle jatkosopimus

Ilves vahvistaa valmennustiimiään, johon liittyy Juha Pajuoja Ilveksen A-nuorten päävalmentajan paikalta. Pajuoja kuului Ilveksen valmennusjohtoon viime kaudellakin. Työnjaossa Pajuojalle tulee myös osittainen peluuutusvastuu.Toisena apuvalmentajana jatkaa Juha Juujärvi. Ilves on päättänyt jatkaa päävalmentaja Heikki Mälkiän sopimusta myös ensi kaudeksi.

- Huolimatta Ilveksen viime aikojen esityksistä seurajohto katsoo, että valmennuksessa tarvitaan pitkäjänteisyyttä. Mälkiä on osoittanut, että hän osaa viedä nuoria pelaajia eteenpäin ja uskaltaa antaa heille vastuuta, Tämä on Ilvekselle iso asia. Samalla haluamme lopettaa kaikenlaiset joukkuettakin häiritsevät spekulaatiot ja huhut Ilveksen valmentajatilanteesta. Onhan tämä myös kova näytönpaikka päävalmentajalle, että se on ansainnut luottamuksen, painottaa Ilveksen toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Ensi kauden valmennustiimistä Ilves tiedottaa tarkemmin, kun  neuvottelut siltä osin saadaan ratkaisuun.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää