Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee kohtaa Josban A-nuorissa - joukkueelle uusia vahvistuksia

 
Koovee kohtaa Josban A-nuorissa - joukkueelle uusia vahvistuksia

Nuorten SM-sarja jatkuu lauantaina Kooveen osalta kotiottelulla. Itälohkossa tiukkaa taistoa viimeisestä pudotuspelipaikasta yhdessä NST:n kanssa käyvä Josba saapuu Kooveen vieraaksi.

Koovee hävisi viime viikolla vierasottelun Tapanilan Erää vastaan lukemin 9-3. Rumista lukemista huolimatta Koovee ei esiintynyt ottelussa aivan noin huonosti. Tamperelaiset saivat kokea karvaalla tavalla, että omat hyvät hetket ottelussa on nyt saatava näkymään tulostaululla, sillä yhtä ainutta tyylipistettä ei tässäkään sarjassa jaeta.

Josba kamppailee tiukasti itälohkossa viimeisestä pudotuspelipaikasta. Joensuulaisryhmä on tällä kaudella esittänyt erittäin vaihtelevia otteita. Väliin se on hävinnyt jopa kotiotteluitaan aivan murskalukemin, mutta toisaalta sen viimeisin voitto SBC:stä kertoo, että parhaimmillaan kyseessä on vaarallinen ryhmä.

Kooveen valmennus tietää, ettei lauantaina ole varaa antaa pienintäkään piirua periksi, mikäli tärkeät pisteet aiotaan Tampereella pitää. Isäntien valmennusjohto toivoo lauantaina omiensa tueksi myös parhaillaan erinomaisesti esiintynyttä kotiyleisöä
- Josballa on siinä missä meilläkin kovat panokset pelissä. Ainakin tulosten perusteella joukkue vaikuttaa aika arvaamattomalta. Toivottavasti lauantaina katsomossa nähdään taas mukavasti Koovee-väriä. Muutamaan otteeseen seuran omat junnut ovat eläneet mukavasti mukana tuolla katsomossa ja toivottavasti näin käy myös tulevana lauantaina. Siitä olisi meille iso apu.

Koovee - Josba pelataan lauantaina 16.1. klo 17.30 alkaen Spiral Kaukajärvellä

A-nuoret vahvistuu kahdella uudella pelaajalla

Kooveen riveihin nuorten SM-sarjaan varmistui tällä viikolla myös kaksi uutta pelaajavahvistusta. Molemmat uudet tulokkaat ovat pelanneet tällä kaudella miesten 1. divisioonassa. SC Kaneetista Kooveen rivejä saapuu vahvistamaan Tuomas Savukoski (s. 1990) ja FoSusta Jusa Lindström (s. 1991) .

Lindströmin pääasiallisena pelipaikkana säilyy edelleen FoSun miesten edustusjoukkue, mutta rinnakkaisedustuksen turvin hänellä on pelioikeus loppukaudelle nyt myös Kooveen A-poikien riveihin.

Nopeajalkainen ja taitava Savukoski on monikäyttöinen pelaaja, sillä hän pystyy pelaamaan sekä hyökkääjän, että puolustajan tonteilla. Jusa Lindströmin pelipaikka löytyy vasemman laitahyökkääjän tontilta. Kumpikaan pelaajista ei ole Kooveen käytössä vielä lauantain Josba-ottelussa.

Molemmat pelaajat ovat kantaneet isoa vastuuta tällä kaudella miesten 1. divisioonajoukkueissaan ja Kooveen valmennus odottaa uusien pelimiesten vahvistavan joukkuetta ja tuovan lisää sisäistä kilpailua pelipaikoista:
- Molemmat ovat tuttuja miehiä ja molemmilla on näyttöä siitä, että he todella vahvistavat meidän ryhmäämme. Saimme samalla laatua ja kaivattua leveyttä joukkueeseen. Laatua, leveyttä ja kilpailua pelipaikoista todella tarvitaan tämän kevään aikana.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää