Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveelle vieraaksi Espoon Oilers

 
Kooveelle vieraaksi Espoon Oilers

Sarjataulukon kärjessä komeileva Koovee kohtaa maanantaina Kaukajärven Spiral-Hallilla Espoon Oilersin. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen. Tuolloin Koovee nappasi voiton espoolaisten nenän edestä lukemin 6-7.

Näiden kahden joukkueen kohdalla sarjataulukko ei kerro kaikkea. Oilers on tällä hetkellä aivan playoff-viivan tuntumassa, Kooveen pitäessä kärkeä. Ennen kauden alkua joukkueet kuitenkin rankattiin samoille sijoille ja melko tasaiset joukkueet ovatkin kyseessä. Siinä, missä Koovee on onnistunut pelaamaan tasaisen varmasti, on Oilers onnistunut epäonnistumaan erityisesti vieraspeleissä. Oilersin kahdeksasta tappiosta viisi on tullut muualla kuin kotikentällä. Espoolaisilla on kuitenkin koossa hyvä joukkue, josta kokeneen ykkösketjun lisäksi löytyy paljon nuorta energiaa.

Kooveen kausi on jatkunut myös joululoman jälkeen tasaisen varmasti. Ketjuihin tehdyt muutokset ovat tuoneet peliin uutta vauhtia ja joukkue on nyt entistäkin vaarallisempi.

- Nyt uusista ketjuista erityisesti Mutasen ketju on loistanut viime aikoina mutta odotan tulevaisuudessa paljon myös Matikainen-Pappi-Salo ketjulta. Ollaan treenattu nyt pari viikkoa näillä uudistuksilla ja nyt peli alkaa kulkea loistavasti. Matikaisen ketju on pelannut jo nyt hyvin, mutta uskon, että tältä ketjulta voi odottaa vieläkin parempia suorituksia. Odotusarvot ovat kyllä suuret, kertoo Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki joukkueensa uudistuksista.

Kummallakin joukkueella on paljon pelissä. Kooveella playoff-paikka on lähes varma mutta sarjakärjessä pysymiseen tarvitaan vielä paljon onnistumisia. Oilersille pelien jatkuminen ei taas ole itsestäänselvyys ja joukkue kamppaillee playoff-paikasta.

- Ollaan edetty koko ajan oman suunnitelman mukaisesti ja ollaan koko ajan jopa vähän edellä sitä. Lähdetään tietenkin voittamaan myös tämä ottelu. Edelleenkään ei lähdetä kyttäämään vastustajaa vaan keskitytään omaan peliin. Pyritään nyt vaan varmistamaan playoff-paikka, vaikka se onkin nyt jo aika selvä. Lisäksi pelaajilla on nyt hyvä aika antaa lisää näyttöjä Ruotsi-ottelua varten. Esimerkiksi Aapo Mutanen ja itse asiassa koko muukin ketju on antanut vahvoja näyttöjä erityisesti viime aikoina, kertoo Arto Riihimäki.

Kooveen miehistöä on viime aikoina vaivannut pieni flunssa mutta näillä näkymin riveistä on maanantaina poissa ainoastaan Marko Lahtinen. Päävalmentaja on luonnollisesti tyytyväinen joukkueen vähäisiin loukkaantumisiin ja kertookin tähän ainakin osasyynä olevan oikeanlainen treenaaminen. Treeneissä keskitytään myös huoltaviin harjoituksiin, jotka ehkäisevät vammoja.

Maanantaina Koovee pääsee siis juoksuttamaan Oilersia lähes täydellä miehistöllä. Jokaisen kannattaakin siis siirtää itsensä ja ystävänsä Kaukajärven Spiral-Hallille ja piristää ankeaa maanantaita vauhdikkaalla salibandy ottelulla.

Koovee-Oilers Kaukajärven Spiral-Hallillä 25.1 klo 18.30
liput aikuiset 9€ lapset 4€


Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää