Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Futsal-Liiga jatkuu lauantaina

 
Futsal-Liiga jatkuu lauantaina

Futsal-Liigan runkosarjaa on jäljellä enää kolme sarjakierrosta. Ilveksen urakka jatkuu lauantaina Porissa, jossa vastaan astelee tuttu joukkue vuosien varrelta, Porin Palloilijat.
Ilves ja PoPa kohtasivat viime kaudella neljä kertaa tasaisissa merkeissä. Runkosarjassa molemmat voittivat oman kotiottelunsa ja joukkueiden kohdatessa pudotuspeleissä voittivat molemmat joukkueet vieraissa. Ratkaisua jouduttiin lopulta hakemaan rangaistuspotkukilpailusta asti, jossa Ilves oli lopulta parempi. Molemmat joukkueet pääsivät kuitenkin mitaleille, Ilves hopealle ja PoPa pronssille.

Tällä kaudella joukkueiden välinen tasoero on ollut suurempi. Ilves on vahvoilla asemilla pudotuspelitaistelussa, mutta PoPa on ajautunut sarjataulukon alapuoliskolle ja joutuu yhä taistelemaan pisteistä varmistaakseen sarjapaikan ensi kaudelle. Ottelussa jaossa olevat pisteet tulisivat tarpeeseen kummalle joukkueelle tahansa, mikä lupaa hyvää ottelua ajatellen.

Joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen vei Ilves nimiinsä selvällä 4-1 voitolla. PoPa oli ottelussa tosin siipirikkoisena, sillä kokoonpanosta puuttuivat niin Jarkko Reinikka kuin Vesa Lamminen. Varsinkin Reinikka on ollut tutkaparinsa Sami Rantalan kanssa mainiossa vireessä tällä kaudella. Pelaajat ovat tehneet kaksistaan melkein puolet PoPa:n maaleista.

Ilveksen tehot ovat jakaantuneet tasaisemmin ja ratkaisijoita on löytynyt laajalla rintamalla. Esimerkiksi 5 maalia tai enemmän kauden aikana tehneitä pelaajia löytyy Ilveksen riveistä (6) tuplasti porilaisiin (3) verrattuna. Eivätkä Ilveksen neljän maalin miehet, maajoukkuepelaajat Antti Teittinen ja Juha-Pekka Torvinen, aivan toivottomia tapauksia ole hekään.

Ilves on ollut viime aikoina todellisessa nosteessa voittaen seitsemän viimeisestä kahdeksasta pelistään. PoPa:n otteet ovat sen sijaan olleet vaihtelevammat. Toissapelissä PoPa aiheutti komeasti kauden ensimmäisen kotitappion KaDy:lle, mutta viime ottelu GFT:tä vastaan päättyi selkeään 8-1 vierastappioon.

Kotikentällä PoPa:n otteet ovat sen sijaan olleet tasaiset. Ainoat tappiot PoPa on kärsinyt tasaisten otteluiden jälkeen Tervareille (2-4) ja TPK:lle (4-5). Joukkue on myös pelannut kotonaan tasapelin niin sarjajohtaja GFT:n kuin viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävän Mad Maxin kanssa, joten helpolla Porista ei täysi pistepotti ole irronnut.

Ilvekselle täysi pistepotti kyllä maistuisi. Voitto petaisi hyvät asetelmat tiukassa pudotuspelitaistelussa ja voisi mahdollistaa jatkopaikan varmistamisen jo ennen viimeistä sarjakierrosta. Ilves kohtaa viimeisissä otteluissaan koko kauden mittaisessa tappiottomassa putkessa olevan GFT:n ja sarjapaikastaan kynsin ja hampain taistelevan Ruutupaidat, joten helppoja pisteitä ei ole Ilvekselle jaossa enää ainuttakaan.

Vaikka PoPa:n kotisaldo on hyvä, lähtee yhteenhioutunutta peliä viime aikoina esittänyt Ilves otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Ottelun ratkaisevat tekijät tulevatkin varmasti olemaan, miten hyvin Ilves onnistuu pysäyttämään PoPa:n tutkaparin Reinikka-Rantala, ja riittävätkö Ilveksen tekemät maalit täyteen pistepottiin. Joka tapauksessa tiedossa on varmasti näkemisen arvoinen ottelu, kuten niin monesti aikaisemminkin joukkueiden välisissä kohtaamisissa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilves FS palaa kahden tappiollisen vieraspelin jälkeen kotikentälleen, jonne saapuu sarjakakkonen KaDy.

Lue lisää
Tampereen futsalderby, osa 2

Tampereen futsalderby, osa 2

Ilves FS ja ACE iskevät sunnuntaina yhteen kauden toisessa Tampereen Derbyssä.

Lue lisää
Sievi murskattu - Ilves FS hurjassa vireessä

Sievi murskattu - Ilves FS hurjassa vireessä

Kevätkierros on saanut Ilveksen syttymään hurjaan vireeseen.

Lue lisää
Ilves tappoi samban

Ilves tappoi samban

Ilves FS näytti mistä mestarit on tehty ja nollasi hyökkäysvoittoisesta samba-futsalista tunnetun Tervarit 0-5.

Lue lisää
Ilves lauantaina Ouluun

Ilves lauantaina Ouluun

Futsal-Liigan pelit jatkuvat lauantaina, jolloin Ilves FS matkustaa Ouluun pelaamaan Tervareita vastaan.

Lue lisää
KaDy katkaisi Ilveksen voittoputken

KaDy katkaisi Ilveksen voittoputken

KaDy johti ottelua jo 6-1, mutta Ilves FS ei antanut periksi ja kiri toisella puoliajalla Timur Inapsban hattutempulla maalin päähän.

Lue lisää