Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjakärki keskiviikkona Haka 2:ssa

 
Sarjakärki keskiviikkona Haka 2:ssa

Koovee saa keskiviikkona vieraita Hyrylästä, kun sarjakärki KJT TuusKi saapuu Tampereelle. Ottelu alkaa klo 19 ja pelataan Hakametsän 2-hallissa.

Sarjassa viidenneksi pudonnut Koovee aikoo taistella sarjapisteistä jokaisessa jäljellä olevassa ottelussaan. Seuraava tavoite on aiheuttaa toistaiseksi tappiottomalle sarjan kärkijoukkueelle sen ensimmäinen häviö.

Tomi Karppinen Kooveen jääkiekon yhteyspäälliköksi

Tomi Karppinen on nimetty Kooveen edustusjääkiekon yhteyspäälliköksi. Päätoimisena tehtävässään aloittavan Karppisen toimenkuvaan kuuluu uusien yhteistyökumppanien hankkiminen, nykyisistä kumppaneista huolehtiminen sekä markkinoinnin ohella uusien yhteistyömuotojen kehittäminen.

Aiemmin mm. viisi vuotta Tamhockey Oy:n myyntiorganisaatiossa ja median yhteyshenkilönä toimineen Karppisen pesti Kooveessa alkaa heti ja on voimassa toistaiseksi.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää