Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen jääkiekon 65-vuotisjuhlatapahtuma lauantaina Haka 2:ssa

 
Kooveen jääkiekon 65-vuotisjuhlatapahtuma lauantaina Haka 2:ssa

Kooveen jääkiekko viettää 65-vuotisjuhliaan lauantaina 27.2. Jääkiekko tuli seuran lajivalikoimaan sotien jälkeen ja ensimmäinen virallinen ottelu pelattiin 8.3.1945.

65 vuoden aikana Koovee on pelannut yhteensä 27 kautta SM-sarja- tai -liigatasolla ja saavuttanut 1 Suomen mestaruuden, 3 hopeaa ja 3 pronssia. Lisäksi Kooveella on nykyisin harvinainen jääkiekon Suomen Cup-mestaruus vuodelta 1968.

Seuran tunnetuimmat jääkiekkoilijat ja aateloidut Jääkiekkoleijonat: Heino Pulli, Matti Reunamäki, Seppo Nikkilä, Jorma Suokko, Usko Teromaa, Anssi Koskinen.

Kooveen uusin Jääkiekkoleijona esitellään yleisölle klo 16

Lauantaina klo 14-21 Haka 2:ssa järjestettävässä juhlatapahtumassa on esillä laaja kirjo kooveelaista jääkiekkoa. Tapahtuman aluksi Kooveen F00-juniorit pelaavat näytösottelun seuran naisjääkiekkoilijoita vastaan. Klo 16.05 Suomi-sarjassa pelaava Kooveen edustusjoukkue kohtaa HCK:n Keravalta. Tapahtuman päättää B-junioreiden 1. divisioonan ottelu Koovee – K-Espoo.

Lisäksi juhlatapahtumassa palkitaan reilut 80 ansioutunutta kooveelaista jääkiekkoihmistä huomionosoitusten ja kakkukahvien merkeissä.

Klo 16 yleisölle esitellään Kooveen uusin Jääkiekkoleijona, joka saa huomionosoitusten lisäksi kunnian pudottaa Suomi-sarjaottelun avauskiekon. Jääkiekkoleijonan arvonimi myönnetään suomalaisessa jääkiekossa erityisen ansiotuneelle henkilölle.

Uudet Jääkiekkoleijonat aateloidaan virallisen juhlan merkeissä 29.4.2010 Suomi-Venäjä –maaottelun yhteydessä. Tilaisuudessa aateloidaan 4 uutta Jääkiekkoleijonaa.

Tulevan aateloinnin jälkeen Jääkiekkoleijonan arvonimen on saanut yhteensä 205 henkilöä.

Klo 16.05 Suomi-sarjaa: Koovee - HCK

Sarjassa kolmantena oleva Koovee pyrkii päävalmentaja Jyrki Rantalan mukaan päättämään kauden voitokkaasti.

–Viikonlopun tavoitteena on voittaa molemmat pelit. Ensin HCK Haka 2:ssa ja sitten Red Ducks Vaasassa.
–Haluamme erityisesti esittää parastamme lauantaina. Pyrimme olemaan kooveelaisen jääkiekon juhlatapahtuman arvoisia ja palkita kannattajamme kuluneesta kaudesta kotivoitolla.
–Lauantain vastustaja HCK on pelannut ennakkoveikkauksiin nähden alakanttiin. Uskon, että heillä on pettymyksestä huolimatta aikomus pelata voitosta ja päättää kausi mukavissa merkeissä.
–Viime sunnuntain peli Naantalissa oli yksi parhaista esityksistämme koko kaudella. Lähdetään lauantaina samalla asenteella kaukaloon, taistellaan loppuun saakka ja ollaan riittävän nöyriä, päättää Rantala.

Kooveen yhteistyökumppani Ravintola Rax tarjoaa yleisölle ilmaisen sisäänpääsyn lauantain juhlatapahtumaan.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää