Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tappara jatkaa tapparalaisessa valmennuksessa

 
Tappara jatkaa tapparalaisessa valmennuksessa

SM-liigan playoff-sijoista taisteleva Tappara on tehnyt jatkosopimukset valmentajiensa Mikko Saarisen, Petri Mattilan ja Aleksander Barkovin kanssa. Saarisen ja Barkovin sopimukset ovat vuoden mittaisia, Mattilan kolmevuotinen.

Tämän ja edellisen kauden kirvesrintoja luotsannut Mikko Saarinen jatkaa päävalmentajana myös kaudella 2010-2011. Ensi kaudella hänen apunaan jatkava Petri Mattila ottaa valmennusvastuun hänen jälkeensä kausiksi 2011-2013.

- Näiden sopimusten myötä saamme rauhoitettua valmentajakysymyksen loppukevääksi ja etenemme suunnitelmien mukaisesti pitkäjänteisesti eteenpäin, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen sanoo.

Tapparan ensi kauden joukkueen kokoaminen on alkanut kolmella jatkosopimuksella. SM-liigan pistepörssissä kahdenkymmenen parhaan joukkoon mahtuva hyökkääjä Niclas Lucenius on tehnyt seuran kanssa 1+1-mallisen jatkosopimuksen. Puolustaja Harri Ilvonen on sopinut kirvesrintojen kanssa ensi kaudesta, ja puolustaja Jussi Halmeen sopimusta on pidennetty kattamaan myös kaudet 2011-13. Yhteensä joukkueessa on toistakymmentä pelaajasopimusta valmiina ensi kaudelle.


Tamhockey ja Tappara ry kehittävät yhteistyötä

Tapparan liigakiekkoilusta vastaava Tamhockey Oy tiivistää yhteistyötään seuran junioritoiminnasta vastaavan Tappara Ry:n kanssa. Yhteistyön tärkeimpänä lähtökohtana on juniorivalmennuksen laadun ja ammattitaidon kehittäminen entistä korkeammalle tasolle.

Tapparan tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Tappara - logo

Tappara - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Alexander Barkov

17.4.1965 Novosibirsk, Russia
Tiedot

Petri Mattila

11.1.1970 Tampere
Tiedot

Mikko Saarinen

19.7.1970 Tampere
Tiedot


Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää