Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

IC vei kauden toisen paikallispelin

 
IC vei kauden toisen paikallispelin

Koovee ja IC-Akatemia kohtasivat perjantaina A-nuorten SM-sarjan paikallistaistossa Tampere-Areenalla. Kauden toinen derby päättyi lopulta tiukkojen vaiheiden jälkeen IC-Akatemian 7-4 (2-1, 1-1, 4-2) voittoon. Tappio merkitsi Kooveelle sitä, että runkosarjan päätöskierroksella panosta riittää ainakin johonkin suuntaan.

Todella tunnusteleva oli tällä kertaa paikallistaiston alku. Kumpikaan joukkue ei ollut avauserässä valmis tekemään oikein minkäänlaisia aloitteita. Tuottaa edes vaikeuksia muistaa, mitä ottelun avauserässä tapahtui, siksi unettavat 20 minuuttia kyseessä olivat. No sen verran tapahtui, että Koovee meni ensin johtoon, minkä IC-Akatemia kuittasi kahdella maalilla. Ensimmäinen erä kuvasti kuitenkin jo hienosti sitä, mitä tuleman piti. Molemmat joukkueet saivat aikaiseksi kokolailla saman verran maalipaikkoja, mutta tällä hetkellä tiukemmalla itseluottamuksella operoiva IC-Akatemia iski tänään aina kahdesti niistä paikoista, mistä Koovee osui kertaalleen.

Koovee tuli ottelun toiseen erään uudella ryhdillä. Se alkoi pelaamaan palloja IC:n maalinedustalle ja sai aikaiseksi useita todella vaarallisia tilanteita, mutta viimeistely oli kohtalaisen tehotonta. Pekka Äijälä oli ainoa Koovee-peluri, joka onnistui viimeistelyssä, sillä erän puolivälissä hän tuikkasi Lassi Ranniston hienosta syötöstä ottelun tasoihin. Kooveella oli todelliset etsikkoaikansa ratkaista ottelu itselleen toisen erän aikana, mutta tällä kertaa hetkeä ei hyödynnetty. Kun vierailjat eivät kyenneet ottamaan johtoasemaa niin isännät päättivät ottaa sen sitten uudelleen haltuunsa. Ajassa 37.17 IC-Akatemia siirtyi nimittäin taas maalin johtoasemaan.

Kun kotijoukkue siirty kolmannen erän alulla 4-2 johtoon niin Kooveen penkillä katseet vajosivat jo hetkellisesti. Vielä ei ollut kuitenkaan aika lopullisesti taipua tappioon, sillä ajassa 52.45 Tuomas Savukoski kavensi millintarkalla kaukolaukauksella lukemiksi 4-3. Muutama minuutti tästä ja Nico Anderssonin rankkaribravuuri toimi kolmannen kerran tällä kaudella ja ottelu oli taas tasan. Tämän jälkeen tapahtui jotain mykistävää. Kooveella oli pelissä allaan hyvä jakso ja mukaan taisteluun oi tultu järkevällä pelaamisella. Tasoitusta seuraavaan vaihtoon järkevyys hävisi ja Kooveen virheistä IC pääsi kääntämään vastahyökkäyksen, josta 5-4 voittomaalin.

Kooveen valmennus pohdiskeli pelin jälkeen syitä erikoisiin henkilökohtaisiin virheisiin harmitellen samalla heikkoa viimeistelyä.
- Sehän on päivänselvää, ettei niitä virheitä kukaan kentällä tahallaan tee. Onko se sitten pientä tärinää ja rentouden puutetta tällä hetkellä vai mitä? Tänään voitto olisi ollut oikein hopeatarjottimella meille. Toiseen erään olisi homma pitänyt ratkaista, mutta emme kyenneet hyödyntämään sitä tilaisuutta. IC-Akatemia on tämän sarjan taitavin joukkue. He pelaavat rennnosti ja viimeistelevät rennosti. He ovat ansainneet sen, että pelaavat nyt tämän lohkon kahdesta ensimmäisestä sijasta.

Päätöskierrokselle Seinäjoelle Koovee lähti enemmän tai vähemmän isoilla panoksilla. Selvää on vain se, että voitolla Koovee on vähintään länsilohkon viides ja säilyy suoraan. Pieni oljenkorsi on myös olemassa, että voito riittäisi playoff-paikkaan. Tappio sen sijaan saattaa tietää pahimmillaan jopa suoraa putoamista ja parhaimmillaan putoamiskarsintaa. Joukkueen valmennus painottaa, että Seinäjoelle lähdetään pelillisten parannusten kautta varmistamaan sarjapaikkaa.
- Lähdetään Seinäjoelle nöyrinä, mutta pää pystyssä. Meillä on edelleen hyvä joukkue ja ensi lauantaina on aika näyttää, mitä osaamme. Muuta emme tavoittele kuin viisikkopelin parantamista ja sitä kautta voitolla sarjapaikan varmistamista.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää