Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves teki jatkosopimuksia

 
Ilves teki jatkosopimuksia

Ilves on tehnyt jatkosopimuksen viiden pelaajan kanssa, jotka ovat puolustaja Antti Bruun sekä hyökkääjät Pasi Määttänen, Jesse Niinimäki, Ville Korhonen ja Jaakko Pellinen. Sopimukset ovat yksivuotisia, mutta Niinimäellä ja Korhosella on optio myös kaudesta 2011-12.

Uusina pelaajina Ilveksen liigajoukkueeseen tulevat 20-vuotias hyökkääjä Matias Sointu, maalivahti Sami Aittokallio Ilveksen A-junioreista sekä puolustaja Niko Peltola Vaasan Sportista. Sointu on 20-vuotias Ilveksen kasvatti, joka lähti viime syksynä Pohjois-Amerikkaan ja on pelannut siellä OHL-junioriliigassa.

Ensi kesänä 18 vuotta täyttävä Aittokallio oli A-nuorten SM-liigan playoffin parhaita maalivahteja torjuntaprosentillaan 92,58. Hän on myös ollut mukana nuorten maajoukkueissa.

Vuonna 1990 syntynyt Peltola on 187-senttinen ja 83-kiloinen pelaaja, joka viime kaudella pelasi pääosin nuorten SM-liigassa Sportin joukkueessa, mutta myös 14 ottelua Mestiksessä tehoin 1+3. Nuorten SM-liigassa Peltola oli puolustajien kolmanneksi paras maalintekijä.

- Rakennamme joukkuetta, jossa ajatellaan myös jatkuvuutta ja tulevaisuutta. Pyrimme kehittämään pelaajia laadukkaalla valmennuksella. Odotamme tietenkin myös pelaajilta täydellistä sitoutumista itsensä kehittämiseen. Entisenä valmentajana koen, että valmennuksen merkitys on erittäin suuri. Jos valmennus toimii aika hyvin tai hyvin, niin ero pisteissä liigan lopussa on huima, korostaa Ilveksen urheilujohtaja Seppo Hiitelä.

Hän sanoo myös, että Ilves tarvitsee ensi kaudelle vahvistuksia niin puolustukseen kuin hyökkäylseen.

- Emme kuitenkaan aio hankkia pelaajia paniikissa, jotta saisimme rosterin mahdollisimman nopeasti täyteen. Otamme harjoitusryhmään myös aika monta junioripelaajaa, joista osa on vielä maajoukkuetehtävissä. Heistä voimme tarkemmin kertoa parin-kolmen viikon kuluttua. Olen keskustellut paljon valmentajien kanssa joukkueen rakentamisesta, ja he ovat täysin sitoutuneita valitsemaamme linjaan, Hiitelä sanoo.

Ilveksellä on nyt sopimus 14 pelaajan kanssa ensi kaudelle. Näistä kolme on maalivahtia, kolme puolustajaa ja kahdeksan hyökkääjä. Joukkueen harjoitusyryhmään valitaan lisäksi omia junioreja, jotka julkaistaan huhtikuun viimeisellä viikolla.

Joukkueesta lähtevät varmuudella Markus Seikola, Mikko Kuukka, Juuso Akkanen, Henrik Petré, Jarkko Kauvosaari ja Pasi Salonen.

Ilveksen sopimuspelaajat 12.4.2010:
Maalivahdit:
Jani Hurme 2010-11
Juha Pitkämäki 2010-11
Sami Aittokallio 2010-11

Puolustajat:
Antti Bruun 2010-11
Arto Tukio 2010-11 (optio 2011-13)
Niko Peltola 2010-11

Hyökkääjät:
Jesse Niinimäki 2010-11 (optio 2011-12)
Pasi Määttänen 2010-11
Joonas Rask 2010-12
Masi Marjamäki 2010-11
Ville Korhonen 2010-11 (optio 2011-12)
Matias Myttynen 2010-12
Jaakko Pellinen 2010-11
Matias Sointu 2010-11

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PasiMäättänen

Pasi Määttänen

11.6.1972 Tampere
Tiedot


Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää