Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves täydensi valmennusta

 
Ilves täydensi valmennusta

Ilves on täydentänyt valmennustiimejään. Liigajoukkueen maalivahtivalmentajana aloittaa Markus Korhonen, joka lopetti pelaajauransa tänä keväänä. A-nuorten päävalmentaja on Juha Juujärvi sekä toinen valmentaja Juha Hautamaa. Pelaajakoordinaattorina aloittaa Pekka Kangasalusta.

Ilves-kasvatilla Markus Korhosella on pitkä maalivahtiura takanaan. Hän on Suomessa pelannut liigaa Ilveksen lisäksi myös TuTossa ja Kärpissä. Ruotsin Eliserienissä hän on torjunut Brynäsin ja Malmön maalilla. Lisäksi hän on pelannut Venäjän liigassa, Tanskan liigassa sekä Itävallan liigassa. Korhonen oli heti halukas aloittamaan valmennustyöt päätettyään pelaajauransa.

Juha Juujärvi on jo kokenut valmentaja, joka viime kaudet on kuulunut Ilveksen liigajoukkueen valmennustiimiin. Aikaisemmin hän on ollut Mestis-joukkue LeKin ja Tapparan A-nuorten päävalmentaja. Tapparan A-nuoret voitti hänen johdollaan SM-kultaa. LeKissä hän nosti juuri Mestikseen nousseen joukkueen kauden iloisimmaksi yllätykseksi.

- Olemme Ilveksessä erittäin tyytyväisiä, että Juha Juujärvi otti vaativan A-nuorten päävalmentajapaikan vastaan. Meille on todella tärkeää, että A-nuorissa pelaajien kehittäminen on osaavissa käsissä. Hänen valintansa tukee meidän tavoitteitamme satsata laajalla rintamalla valmennukseen sekä vahvistaa Ilveksen strategiaa liigajoukkueen, LeKin ja A-nuorten yhteistyön kehittämiseksi. Juujärvi on myös itse ottanut innolla ja hyvin motivoituneena haasteen vastaan, kertoo Ilveksen urheilujohtaja Seppo Hiitelä.

Juha Hautamaa hyppää haalarihommiin Ilveksen kykyjenetsijän paikalta. Hän on toiminut myös useiden kausien ajan Ilveksen urheilujohtajana.

- Uskomme, että hän muodostaa hyvän parivaljakon Juujärven kanssa ja entisenä huippupelaajana pystyy kehittämään pelaajien henkilökohtaista taitoa ja urheilullista asennetta, Hiitelä perusteee.

Urheilujohtajan alaisuudessa toimivan pelaajakoordinaattorin paikka on Ilveksessä uusi. Hänen tehtäviinsä kuuluu kaikkinainen huolehtiminen nuorten tulevaisuudesta. Hän suunnittelee yhdessä pelaajien ja heidän vanhempiensa kanssa urasuunnitelman C-juniorista A-nuoriin pelaajille, jotka kuuluvat SM-sarjoja pelaaviin joukkueiseen. Suunnitelma koskee sekä jääkiekkoa että siviiliä. Hänen työkenttänsä pääpaino on Ilveksen junioritoiminnassa C-junioreista alkaen.

- Siviilipuolella on otettava huomioon koulu, ammatti ja armeija. Erityisesti on varmistettava, että koululaiset panostavat opiskeluun ja käyvät koulunsa loppuun. Pelaajina heillä ei ole siinä vaiheessa kiire, muistuttaa Hiitelä.

Hän myös korostaa, että jääkiekossa pelaajakoordinaattori pohtii valmentajien kanssa, mikä on pelaajalle paras tapa edetä.

- Erityisesti on aina löydettävä pelaajalle oikea joukkue - ja nimenomaan pelaajan kannalta, ei valmentajien kannalta. Ehdoton päämäärä on kehittää lahjakkaista nuorista mahdollisimman hyviä pelaajia. Teemamme on nuorista välittäminen. Uskon, että kun tämän pystymme tekemään hyvin, se on merkittävä kilpailuetu Ilvekselle, vakuuttaa Hiitelä.

SM-sarjaa pelaavan B-juniorjoukkueen valmentajat ovat Ilkka Pakarinen ja Miro Haapaniemi. SM-sarjaa pelaavan C-juniorijoukkueen valmentajina toimivat Jouko Myrrä ja Miikka Kuusela.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Markus Korhonen

29.4.1975 Tampere
Tiedot


Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää