Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hannu Meskasesta Ilves-Hockeyn hallituksen puheenjohtaja

 
Hannu Meskasesta Ilves-Hockeyn hallituksen puheenjohtaja

Ilves-Hockey Oy:n yhtiökokouksessa on valittu yhtiön hallitukseen uusina jäseniä Kari Helenius ja Hannu Meskanen, joka hallituksen järjestäytymiskokouksessa valittiin hallituksen puheenjohtajaksi.

Hallituksessa jatkavat Vincent Manngard, Jouni Jääskeläinen ja Erkki Lagerstam, joten hallitus laajeni viisijäseniseksi.

Hannu Meskanen on 48-vuotias yrittäjä, jonka johdolla hänen yrityksensä Almare Systems Oy (myöhemin Plenware Oy) kasvoi tyhjästä 600 henkilön monikansalliseksi yritykseksi. Plenware sulautui ruotsalaisen Cybercomin kanssa runsaat kaksi vuotta sitten.

Meskasella on useita luottamustoimia liike-elämän piirissä. Hän on myös Ilves ry:n johtokunnan jäsen. Meskanen sanoo olleensa Ilveksen kannattaja koko ikänsä.

- Minulle on suuri kunnia ottaa vetovastuu Ilves-Hockeyn hallituksesta ja organisaatiosta, johon olen monivuotisen sponsorointikumppanuuden aikana jo päässyt hyvin tutustumaan. Toivon, että pystyn tuomaan oman kokemukseni ja osaamiseni Ilveksen hyväksi ja auttamaan rakastamaani seuraa nousemaan uudelleen sinne, minne se kuuluu eli huipulle. Ilveksellä on maailman parhaat fanit ja yhteistyökumppanit. Se antaa hyvän pohjan menestyksen rakentamiselle. Tie on pitkä ja vaikeuksia täynnä, mutta ne tullaan voittamaan päämäärätietoisella toiminnalla, vakuuttaa Meskanen.

Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä Kari "Epe" Helenius tunnetaan pitkäaikaisesta työstään musiikki- ja äänilevyalalla. Heleniuksen aikanaan perustama Poko Rekords on ollut merkittävä suomalaisen rock-musiikin edistäjä. Hänen lähes 40 vuotta sitten perustamansa Epe´s levykauppa toimii edelleen Tampereella.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää