Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Avausvoittoaan hakeva TPV kohtaa hankalan KPV:n

 
Avausvoittoaan hakeva TPV kohtaa hankalan KPV:n

Otteitaan parantanut TPV hakee avausvoittoa toisesta Ykkösen kotiottelustaan lauantaina. Vastustajana on TPV:lle hankalaksi joukkueeksi osoittautunut KPV.

Kokkolalaiset kohtasivat TPV:n päättyneellä vuosikymmennellä kahdeksasti voittaen seitsemästi. Kerran pelattiin tasan. KPV on ollut jostain syystä tuskainen vastustaja TPV:lle, mutta valmentaja Mourad Seddiki ei usko KPV:n olevan muita kummempi.

- En näe, että KPV on TPV:lle erityisesti sen vaikeampi kuin muutkaan. Jokainen peli on omansa ja ne pitää kääntää edukseen. Me lähdemme nyt rikkomaan tätä putkea ja yritämme avata voittotilin lauantaina.

TPV-luotsi näkee, että Jarmo Korhosen valmentama ryhmä kuuluu kuitenkin Ykkösen parhaimpiin joukkueisiin.

- KPV:lla on taas hyvä rinki ja tulevat todennäköisesti olemaan sarjassa taas kärkipäässä. Heillä on tappio takana ja he varmasti skarppaavat ja tulevat täysillä lauantaina.

- Meillä taas on kolme parempaa peliä alla, vaikka voittoja ei ole vielä tullut. Toivottavasti työntekomme palkitaan lauantaina avausvoitolla.

Seddiki tietää, että helpolla voitto ei tule irtoamaan. Maaleja pitää tällä kertaa saada aikaan, mutta TPV:n pitää pelata myös järkevästi, mikäli joukkue mielii lähettää kokkolalaiset kotimatkalle tyhjin käsin.

- Peli varmaan ratkeaa pieniin asioihin. Pitää olla virheetön puolustuksessa ja tehokkaampi hyökkäyksessä. Pallo pitää saada nyt perille asti.

TPV:lta puuttuu kokoonpanosta edelleen Juuso Ollikainen sekä Eero Kanerva ja Erik Westerholm. Antto Hilska sen sijaan on palannut joukkueen harjoitusvahvuuteen. Vakiokokoonpanon miehistä harjoituksista on tällä viikolla puuttunut myös kertausharjoituksissa oleva Iikka Juura, joka on kuitenkin lauantaina mukana.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää