Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TamU solmi farmi- ja yhteistyöseurasopimuksia

 
TamU solmi farmi- ja yhteistyöseurasopimuksia

Tampere United on solminut yhteistyöseurasopimukset Ilveksen, Tampereen Pallo-Veikkojen, Tampereen Peli-Pojat-70:n ja Nokian Palloseuran kanssa. Lisäksi seura on allekirjoittanut farmisopimuksen liigajoukkueensa ja Kakkosessa pelaavan Ilveksen välille.

Yhteistyöseurasopimuksissa Tampere United ja yhteistyöseurat sopivat tiiviistä urheilullisiin ja taloudellisiin asioihin liittyvästä yhteistyöstä. Seurat pyrkivät toimimaan hyvässä yhteistyössä tamperelaisen ja pirkanmaalaisen jalkapallon tason ja merkityksen nostamiseksi sekä lajikulttuurin edistämiseksi.
Sopimuksen pohjalta Tampere United tarjoaa yhteistyöseurojen lupaaville nuorille talenttipelaajille mahdollisuuden harjoitella ja pelata Veikkausliigajoukkueessa. Tampere United on näiden seurojen lahjakkaille nuorille ensisijainen joukkue oman organisaation ulkopuolella. Yhteistyöseurasopimuksen puitteissa juniori-ikäiset pelaajat voivat vapaasti liikkua seurojen välillä ilman siirroista maksettavia korvauksia.

Farmisopimus Ilveksen kanssa

Lisäksi solmittiin liigajoukkue Tampere Unitedin ja Kakkosessa pelaavan Ilveksen välille farmiyhteistyösopimus. Farmisopimus tekee täysi-ikäisten pelaajien siirtymisen näiden joukkueiden välillä joustavammaksi. Joukkueiden valmennusjohdot ovat käyneet rakentavan keskustelun farmiyhteistyön tavoitteista ja pelisäännöistä. Sen pohjalta seuroissa on arvioitu sopimuksen hyödyttävän molempia joukkueita. Nousua tavoitteleva Ilves voi tarvitessaan saada Unitedissa vähemmälle peliajalle jääneitä tai muuten pelituntumaa tarvitsevia pelaajia avukseen Kakkosen otteluihin. Vastaavasti Tampere Unitedilla on mahdollisuus saada riveihinsä Ilveksen pelaajia, mikäli joukkue loukkaantumisten tai muiden syiden vuoksi tarvitsee apuvoimia.
Mahdollisista siirroista sovitaan tapauskohtaisesti yhteistyössä joukkueiden valmentajien kesken.

TamU:n tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampere United - logo

TamU - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää