Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tappara paransi tulostaan lähes neljännesmiljoonan

 
Tappara paransi tulostaan lähes neljännesmiljoonan


Tamhockey Oy:n yhdestoista toimintakausi oli taloudellisesti positiivinen. SM-liigassa joukkue sijoittui seitsemänneksi hävittyään puolivälierissä KalPalle. Joukkueen kotiotteluiden katsojakeskiarvo oli 5523 katsojaa per ottelu, missä oli kasvua 385 katsojaa edelliskauteen verrattuna.

Kuluneen toimintakauden aikana yhtiön liikevaihto nousi edellisvuoden 4,36 miljoonasta eurosta 4,81 miljoonaan euroon.

Tamhockey Oy:n tilikauden 1.5.2009...30.4.2010 tulos on 35 513,73 euroa voittoa. Yhtiön budjetoitu tavoite tilikaudelle oli kahden tuhannen euron voitto. Edelliseen tilikauteen verrattuna Tamhockeyn tulos parani 232 tuhatta euroa.

Yhtiön henkilöstökulut pysyivät edellisvuoden tasolla. Markkinointi onnistui talouslamasta
huolimatta hyvin lukuun ottamatta otteluiden yhteydessä pidettäviä VIP-tilaisuuksien myyntiä, joka laski selvästi edellisvuodesta. Pelattujen playoff-otteluiden lipputulot sekä oheispalvelujen myynti vaikuttivat yhtiön liiketoiminnan kehittymiseen positiivisesti.

Tapparan tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Tappara - logo

Tappara - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää