Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku-Volley esitteli ensi kauden joukkueensa

 
Isku-Volley esitteli ensi kauden joukkueensa

Tampereen Isku-Volley esitteli maanantaina ensi kauden joukkueensa. Kausi 2010-2011 tulee olemaan seuralle historiallinen, sillä luvassa on kaksinkertainen juhlavuosi. Tampereen Isku-Volley juhlii 20-vuotista liigataivaltaan ja Rantaperkiön Isku täyttää ensi vuonna 100 vuotta.

Uusia pelaajia joukkueessa ovat nuoret Oskar Muurinen, Ville Louhela ja Markus Kauppinen. Paluumuuttajana joukkueeseen on palannut Matti "Mato" Ollikainen.

- Nuoruuden innolla lähdetään kauteen. Muutama hyvä nuori kaveri on tullut mukaan joukkueeseen, ja uskon ja toivon, että he taistelevat paikasta kentällä. Taistelu peliajasta vie varmasti myös vanhoja kavereita edelleen eteenpäin, kertoo päävalmentaja Jussi Heino.

Keskimiehet Anssi Vesanen, Sauli Silpo ja Sauli Sinkkonen jatkavat edelleen, kuten myös passari Ossi Heino, libero Tommi Roininen ja yleispelaaja Tuomas Tihinen. Lisäksi kehityspelaajina joukkueen mukana ovat ainakin passarit Hannes Mattila ja Niilo Sointu.

Päävalmentajana jatkaa Jussi Heino ja hänen apurikseen on liittynyt aiemmin Valkeakosken Isku-Veikkoja valmentanut Oula Pihlajakoski. Viime kauden joukkueesta puuttuu Joni Mikkonen, joka lähtee ammattilaiseksi Saksaan sekä Jouni Mahlamäki, joka lopetti pelaajauransa perhesyistä.

Tärkeänä tavoitteena Isku-Volleylla on auttaa nuoria pelaajia kehittymään ja löytämään lentopallosta ammattia. Liigaryhmässä on useita nuoria ja lisäksi uusi urheilutoimenjohtaja Pasi Palonen on pyrkinyt tiivistämään yhteistyötä alueen muiden seurojen kanssa. Seurayhteistyö ja yhteistyön tiivistäminen ovat tällä hetkellä urheilutoimenjohtajan tärkeimmät uudet tehtävät.

- Olemme olleet yhteydessä ja koonneet yhteen sellaisia lähialueen seuroja, joilla on B-, C- ja A-ikäisiä poikajunioreita. Elokuun puolivälissä pidetään kaikille seuroille yhteinen leiri, johon suurin osa on tulossa mukaan, Palonen kertoo.

Isku-Volley panostaa edelleen myös kansainvälistymiseen ja haluaa tarjota uusia näytönpaikkoja pelaajilleen. Ennen kauden alkua luvassa on kaksi kansainvälistä turnausta Venäjällä. Joukkue pelaa jokasyksyiseen tapaan turnauksen Pietarissa ja tämän jälkeen vielä turnauksen Fakelin vieraana Novi Urengoissa. Ensi kaudella on luvassa kotoisen SM-liigan lisäksi myös Euro Cup -otteluita. Euro Cup -pelit alkavat tällä kertaa hollantilaista Dynamo Appeldornia vastaan.

Uudet miehet odottavat jo liiga-avausta

Oskar Muurinen ja Ville Louhela ovat molemmat Kuortaneen urheilulukion ja nuorten maajoukkueen kasvatteja. Muurinen on lähtöisin Etelä-Suomesta ja hänen ensimmäinen seuransa on ollut Järvenpään Blues-Volley. Louhela on kotoisin Pohjanmaalta ja aloittanut lentopallon Soinin Tiikereissä. Molemmat olivat Isku-Volleyn mukana jo viime talvena kansainvälisessä
jouluturnauksessa Hollannissa.

Molemmilla on Isku-Volleyn kanssa kolmivuotinen sopimus. Ensimmäinen kausi kuluu osin myös armeijassa, sillä molemmat aloittivat asepalveluksen kesällä.

- Kolmen vuoden sopimus antaa rauhan harjoitella ja kehittyä, kun joka kauden jälkeen ei tarvitse stressata pelipaikkaa. Odotan innolla ensimmäistä liigakautta, toistivat sekä Muurinen että Louhela.

Matti Ollikainen on tuttu monille Isku-Volleyn pelejä pidempään seuranneelle. "Mato" pelasi Iskussa vuosina 1998-2004, kunnes lähti jatkamaan ammattilaisuraa ulkomaille. Parin vuoden tauon jälkeen Ollikainen palasi lentopallon pariin ja pelasi viime kauden Valkeakosken Isku-Veikoissa.

- Innostus lentopalloon tuli ihan luonnollisesti. Hirveästi ei tarvinnut mietiskellä, vaan into tuli ihan itsestään. Odotan innolla myös uuden kauden alkua, Ollikainen kertoi.

- Viime kaudesta ei ihan hirveän hyvä mieli jäänyt, kun pudottiin, mutta nälkää on nyt sitäkin enemmän. En ole vielä huippukunnossa, mutta kovasti tehdään töitä sen eteen, että siihen päästään, Ollikainen lupasi.

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää