Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tasapeli jätti kaksijakoiset tunnelmat

 
Tasapeli jätti kaksijakoiset tunnelmat

Tampereen Pallo-Veikkojen ja FC PoPan keskiviikkoillan taistelu tarjosi hienon kuuden maalin jännitysnäytelmän. Voittoa tarjottiin molemmille.

TPV nousi upeasti kahden maalin tappioasemasta johtoon, mutta ei pystynyt pitämään tilannetta loppuun asti. Ollako pisteeseen sitten tyytyväinen?

- Tunnelmat ovat tietysti kaksijakoiset. PoPa pelasi hyvin ensimmäisellä jaksolla, mutta me saimme sitten korjattua pelissämme olleet ongelmat. Nälkä tietysti kasvaa syödessä. Täytyy kai olla pisteeseen tyytyväinen, kun katsotaan kokonaisuutta, valmentaja Mourad Seddiki pohdiskeli.

Sekä Seddiki että porilaiskollega Pertti Lundell olivat harmistuneita erityisesti toistensa kolmansiin maaleihin johtaneista puolustusvirheistä. Seddiki näki PoPan tasoituksessa puolustajan menneen maihin liian helposti. Vaikka virheitä on viime peleissä sattunut paljon samoille miehille, ei hän ole innokas muutoksiin.

- En ronki mielelläni maalivahtia ja puolustusta.

Tamperelaisjoukkue on joka tapauksessa pystynyt pelaamaan nyt jo puolitoista kuukautta paljon paremmin kuin alkukaudesta. Seddiki näkee, että paremmat otteet ovat ruokkineet itseään.

- Kun tulosta tulee, niin sitä innostuu kahta kauheammin. Mutta hienoa on se, että pyrimme myös pelaamaan, eikä vain taistelemaan.

FC PoPan Lundell oli periaatteessa tyytyväinen joukkueen yleiseen pelaamiseen, mutta harmistunut liian monista virheistä.

- Ensimmäisellä puoliajalla petrattiin paljon Kemi-pelistä, mutta jää huono maku, kun tehdään pelin sisällä taktisia virheitä. Pelattiin hyvin, mutta päästettiin TPV mukaan. Tehtiin itse ne virheet. Ei pystytä pelaamaan 90 minuuttia kokonaisvaltaisesti. Sitä voi miettiä, kun samoille pakkaa tulemaan virheet, että vaaditaanko joiltakin liikaa?

Joka tapauksessa Lundellin mielessä Tammelassa nähtiin, paitsi viihdyttävä, myös tasokas ottelu.

- Tämä oli avoin peli ja molemmat hakivat voittoa. Tämä oli hyvätasoinen ykkösdivarin kamppailu.

Erityisesti "Lunkka" kehui kahden taiturin panosta.

- Käsittääkseni kentällä oli kaksi huonosti harjoitellutta pelaajaa, Antti Sumiala ja Jarno Eränen. Silti tämä on pelikäsityspeli. Muut tekevät talvella vaikka mitä marakattihyppelyitä ja rasvaprosentti on alle kymmenen, mutta eivät pysty kentällä samaan. Pelikäsitykseltään tällaisia pelaajia on harvinaisen vähän.

PoPalle ottelu oli kolmas peräkkäinen ilman voittoa. Valmentaja ei kuitenkaan ole huolestunut.

- Kaikki kauden aikana sattuneet tapahtumat huomioon ottaen olemme hyvässä matkassa ja olen tämän hetken tilanteeseen tyytyväinen.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää