Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV A haki pisteet Porista

 
TPV A haki pisteet Porista

TPV A:n syksyn ensimmäinen todellinen "vääntö" peli pelattiin Porin Herralahdessa. Ottelun alku oli vahvasti FC PoPan jolloin TPV:n pelaajilla oli selkeästi puristus päällä. Tästä huolimatta TPV aloitti maalin teon, sillä Jussi Rasva laukoi rangaistuspotkun upeasti sisään ottelun 13  minuutin kohdalla. Tämän jälkeen ote kääntyi vielä enemmän FC PoPa:lle, mutta TPV:n puolustus kesti, ehkä tuurilla mutta myös taidolla, jokainen peluri laittoi itsensä likoon toden teolla ja tilanteet seurattiin hyvin loppuun asti. Kun ottelua oli pelattu 27 minuuttia sai FC PoPa rangaistuspotkun jonka maalissa pelannut "Japi" Soininen torjui upeasti. Kun ottelua oli käyty 43 minuuttia tasoitti FC PoPa ottelun 1 - 1, tilanteessa jossa pallo purettiin kahdesti lähes maaliviivalta ja taisi pallo käydä myös tolpassa ja ylärimassa, ennenkuin pallo löysi tiensä verkon perukoille. Puoliajalle mentiin tilanteessa 1 - 1.

Vaikka FC PoPa:lla oli ensimmäisellä puoliajalla muutama hyvä maalinteko paikka, oli niitä myös TPV:lla. TPV:n puolustus pelasi todellä nöyrästi, jota keskikentän pelaajat tukivat loistavasti.

Toinen puoliaika kuitenkin yllättäen käänsi pelin kulun. Se oli vastaavasti TPV:n hallintaa. TPV:n toinen maali oli kaunista katseltavaa, Markus Kylä-Laurila avasi laitaan täydessä juoksussa olevalle Joni Valkeeniemelle joka kuljetti päätyyn ja keskitti maalille josta Jussi Rasva sai laittaa pallon verkkoon suht rauhassa. Ottelu jatkui edelleen TPV:n hallinnassa mutta kesken sen pääsi FC PoPa tasoittamaan ottelun kun puolustukselle ja maalivahdille sattui kommunikaatio virhe. Tästä pari minuuttia myöhemmin nähtiin Eetu Virtasen soolo joka myös oli kaunista katseltavaa. Eetu kuljetti pallon puolesta kentästä maalin asti vieden vielä lopulta myös FC PoPan maalivahdin "kahville". Eetulla oli vielä muutama minuutti ennen ottelun loppua mahdollisuus tehdä tilanteeksi 4 - 2 mutta veto jäi vajaaksi ja näin numerot ottelun päätyttyä TPV:lle 2 - 3.

TPV:n puolustuksessa tänään pelasi Teemu Formulahti todella hyvin. Keskikentän raatajana oli Markus Kylä-Laurila joka laittoi itsensä likoon todella ihailtavasti. Ville Pajuvirta pelasi ensimmäisen puoliajan laidalla ja toisen puolustuksessa ja oli todella mainio. Eetu Virtasen soolo oli kaunista katseltavaa eikä kahden maalin isäntää Jussi Rasvaa voi unohtaa. Jussin hyvät otteet on myös huomattu sillä hän sai kutsun edustuksen harjoituksiin.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle
TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää