TPV A haki pisteet Porista

TPV A:n syksyn ensimmäinen todellinen "vääntö" peli pelattiin Porin Herralahdessa. Ottelun alku oli vahvasti FC PoPan jolloin TPV:n pelaajilla oli selkeästi puristus päällä. Tästä huolimatta TPV aloitti maalin teon, sillä Jussi Rasva laukoi rangaistuspotkun upeasti sisään ottelun 13  minuutin kohdalla. Tämän jälkeen ote kääntyi vielä enemmän FC PoPa:lle, mutta TPV:n puolustus kesti, ehkä tuurilla mutta myös taidolla, jokainen peluri laittoi itsensä likoon toden teolla ja tilanteet seurattiin hyvin loppuun asti. Kun ottelua oli pelattu 27 minuuttia sai FC PoPa rangaistuspotkun jonka maalissa pelannut "Japi" Soininen torjui upeasti. Kun ottelua oli käyty 43 minuuttia tasoitti FC PoPa ottelun 1 - 1, tilanteessa jossa pallo purettiin kahdesti lähes maaliviivalta ja taisi pallo käydä myös tolpassa ja ylärimassa, ennenkuin pallo löysi tiensä verkon perukoille. Puoliajalle mentiin tilanteessa 1 - 1.

Vaikka FC PoPa:lla oli ensimmäisellä puoliajalla muutama hyvä maalinteko paikka, oli niitä myös TPV:lla. TPV:n puolustus pelasi todellä nöyrästi, jota keskikentän pelaajat tukivat loistavasti.

Toinen puoliaika kuitenkin yllättäen käänsi pelin kulun. Se oli vastaavasti TPV:n hallintaa. TPV:n toinen maali oli kaunista katseltavaa, Markus Kylä-Laurila avasi laitaan täydessä juoksussa olevalle Joni Valkeeniemelle joka kuljetti päätyyn ja keskitti maalille josta Jussi Rasva sai laittaa pallon verkkoon suht rauhassa. Ottelu jatkui edelleen TPV:n hallinnassa mutta kesken sen pääsi FC PoPa tasoittamaan ottelun kun puolustukselle ja maalivahdille sattui kommunikaatio virhe. Tästä pari minuuttia myöhemmin nähtiin Eetu Virtasen soolo joka myös oli kaunista katseltavaa. Eetu kuljetti pallon puolesta kentästä maalin asti vieden vielä lopulta myös FC PoPan maalivahdin "kahville". Eetulla oli vielä muutama minuutti ennen ottelun loppua mahdollisuus tehdä tilanteeksi 4 - 2 mutta veto jäi vajaaksi ja näin numerot ottelun päätyttyä TPV:lle 2 - 3.

TPV:n puolustuksessa tänään pelasi Teemu Formulahti todella hyvin. Keskikentän raatajana oli Markus Kylä-Laurila joka laittoi itsensä likoon todella ihailtavasti. Ville Pajuvirta pelasi ensimmäisen puoliajan laidalla ja toisen puolustuksessa ja oli todella mainio. Eetu Virtasen soolo oli kaunista katseltavaa eikä kahden maalin isäntää Jussi Rasvaa voi unohtaa. Jussin hyvät otteet on myös huomattu sillä hän sai kutsun edustuksen harjoituksiin.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.