Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiukka mutta ansaittu voitto

 
Tiukka mutta ansaittu voitto

Ilves valmistautui hieman pelonsekaisin tuntein kohtaamaan aina vaikean ja yllätyksellisen EIF:n. Kotijoukkueelta oli poissa viisi vakiokalustoon kuuluvaa peluria. Jaakko Pasanen nollasi korttitiliään, Miki Sipiläinen oli matkoilla, Matti Jokinen paranteli nivustaan, Mikko Pessi oli vielä toipilas ja peliaamuna kuume kaatoi Janne Rossin petiin. Onneksi rinki on tasokas ja korvaajia löytyi penkiltä. Ilma oli myöskin raskas. Tammelan hornankattilassa ei ollut tuulenvirettäkään ja lämpöä oli varmaan 35 astetta. Tuomari päättikin ennen peliä, jotta juomatauot pidetään molempien jaksojen puolessa välissä.

Ottelu alkoi selvässä Ilves-painostuksessa. Palloa pelattiin EIF:n päätyyn jatkuvasti ja miehet löysivät toisensa hyvin. Neljä minuuttia oli tahkottu, kun Jussi Kotilahti teki tärkeän avausosuman Sergei Korsunovin tarjoilusta. Sergei niputti pari pelaajaa kulmalipulla ja keskitti kuudentoista tuntumasta takatolpalla päivystäneelle Kotilahdelle. Kotsan oli helppo työ puskea pallo vapaasti maaliin ilman minkäänlaista häirintää. Ilvekselle siunaantui muutama muukin hyvä paikka ratkaista ottelu mutta viimeistely helteessä oli tuskaa. Tauolle siis selvässä Ilves-hallinnassa ja 1-0 lukemissa.

Toiselle puolikkaalle tuli sisuuntunut EIF. Joukkue yriti kovasti horjuttaa kotijoukkuetta mutta maalipaikoille asti EIF ei päässyt. Harvat keskitykset hoisi Juha Ojanperä varmasti ulostuloillaan. Loppua kohti Ilves otti peliä selvästi haltuunsa taas ja rakenteli hyviä hyökkäyksiä. Kuitenkin vasta kahdeksan minuuttia ennen loppuvihellystä Kotilahti päästi kotijoukkueen piinasta laukomalla Scheweleffin syötöstä 2-0 loppulukemiksi. Hema näki hienosti pakkien takaa juoksevan Kotsan ja syötti pakkien välistä miehen loistavasti vapaaksi. Kotsa ei namupaikasta erehtynyt. Mikko Laineella oli hyvät paikat tuplata Ilveksen maalimäärä mutta puskumaalissa tuomari näki paitsion ja toisessa maalissa oli tapahtunut hyökkääjäpelaajan rike. Hyvä sisääntulo mieheltä kuitenkin.

Ilves hallitsi ottelua selvästi. Kaikki kolme vaihtoa suoritettiin kuitenkin pelaajien loukkaantumisten takia. Onneksi joukkue saa nuolla haavojaan viikon matkustessaan Lohjalle lauantaina 14.8.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää