Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiukka kamppailu tulossa

 
Tiukka kamppailu tulossa

Ilves saa vastaansa ikimenestyjä GrIFK:n, kun joukkueet ottavat mittaa toisistansa toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäisellä sarjapuolikkaalla pelattu taisto päättyi 1-1 tasalukemiin Kauniaisissa. Siellä Ilves johti ottelua aina loppuminuuteille asti Matti Jokisen maalilla kunnes viimeisellä minuutilla Niko Vainio tasoitti. Molemmilla joukkueilla on paljon pelissä. Voitolla GrIFK haastaisi vielä Ilveksen johtoasemaa sarjassa. Kotivoitolla tupsukorvat taas jättäisi ainakin pari joukkuetta tarpeeksi kauaksi, kun Ykkösen karsijaa haetaan. Ilves on sarjassa ensimmäisenä ja GrIFK löytyy 5. sijalta. Ilveksen jälkeen sarja on kuitenkin tiukka ja peräti viisi joukkuetta löytyy kuuden pisteen sisältä.
 
GrIFK on päästänyt sarjassa vähiten maaleja joten puolustus joukkueella on raudanluja. Vastassa on myös joukkue joka yrittää pelata. Kuntopuntarivertailussa GrIFK löytyy sarjasta 3. sijalta vain pisteen huonommin menestyneenä kuin Ilves. Saldoksi vierailija on kerännyt lukemat 4-0-2 ja maalisarake näyttää lukemia 12-5. Joukkueen maaliseppoina ovat hääränneet viiden maalin miehet Eetu Klingberg, Niklas Roiha ja Niko Vainio. Vaikka GrIFK löytyy kuntopuntarista 3. sijalta, ovat kaksi viimeistä peliä menneet mollivoittoisesti. Todella pahat tappiot Pallohongalle (0-2) ja SalPalle (0-1) heikensivät joukkueen asemaa sarjassa oleellisesti.

Ilveksellä on taas se kuuluisa kauden tärkein ottelu edessä. Viimeksi joukkueelle sattuin karsea romahdus kotona P-Iiroja vastaan mutta kurssi kääntyi nopeasti BK-46 vieraana. Ilves on edelleen sarjan paras kotijoukkue seitsemällä voitolla. Vain kahdesti (SalPa ja P-Iirot) on vierailija pystynyt voittoon. Sarjan ohella kotijoukkue löytyy myös kuntopuntarista piikkipaikalta. Saldo on 4-1-1 ja maalit 15-7. Valmentajat pääsevät valitsemaan pelaajia kokoonpanoon suht hyvistä asemista. Vain pelikieltoinen Janne Salli ja loukkaantunut Tommi Malinen ovat varmuudella poissa rosterista. Myös maalipörssin kärjen ovat valloittaneet Ilves-pelurit. Matti Jokinen ja Miki Sipiläinen ovat kärjessä 12 osumallaan. Jussi Kotilahti löytyy yhdeksällä maalilla sijalta 4.

Kiihkeä kakkosen kärkikamppailu pelataan Tammelassa perjantaina 27.8. klo 19:00 alkaen.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää