Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilveksen johtoon Ville Raunio

 
Ilveksen johtoon Ville Raunio

Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Ville Raunio, 39. Vahvan johtajakokemuksen omaava Raunio on viimeksi työskennellyt vakuutusyhtiö Genworth Financialin Suomen toimitusjohtajana. Aikaisemmin hän on toiminut mm. vakuutusyhtiö Turvan markkinoinnista ja asiakkuuksista vastaavana johtajana. Koulutukseltaan Raunio on kauppat. maisteri, jonka lisäksi hän suorittanut Tampereen yliopistossa finanssialan eMBA tutkinnon.

Raunio on lähtöisin Tampereelta ja on pelannut jääkiekkoa Ilveksen nuorimmissa junioreissa. Hänellä on SM-mitaleja nuorten sarjoista Tampereen Uimaseuran riveistä. Aikuisiällä hänen lajinsa on ollut amerikkalainen jalkapallo, jota hän on pelannut yli 10 vuotta Pyynikki Patriotsin ja helsinkiläisen East City Giantsin riveissä.

- Ilves on erittäin haasteellisessa tilanteessa ja juuri sen tähden se tarjoaa mielenkiintoisen työkentän. Koen itse olevani päämäärätietoinen ja tavoitteellinen henkilö, joka panee itsensä peliin täysillä tavoitteiden saavuttamiseksi. Ilveksessä on nyt tehty hyviä strategialinjauksia, joiden mukaan haluan viedä seuraa eteenpäin. Se vaatii pitkäjänteistä ja kovaa työtä, mutta Ilves on saatava suomalaisessa jääkiekossa takaisin sille paikalle, mihin se kuuluu eli SM-liigan eliittiin, linjaa Raunio.

Ville Raunion perheeseen kuuluvat vaimon lisäksi tytär ja poika. Hän muuttaa Tampereelle lähiaikoina asuntoasioiden selvittyä.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää