Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

A-poikien nuorten SM-sarja starttaa lauantaina

 
A-poikien nuorten SM-sarja starttaa lauantaina

A-poikien nuorten SM-sarja pyörähtää käyntiin ensi viikonloppuna, kun Koovee kohtaa Kaukajärvellä Josban. Hyvin sujuneen kilpakauteen valmistavan jakson jälkeen Kooveessa voidaan lähteä alkavaan sarjaan levollisin mielin.

Alkavalla kaudella pelataan nuorten SM-sarjaa uusitussa muodossa. Vanha kahden kahdeksan joukkueen lohkon sarja on historiaa. Viime kauden päätteeksi joukkuemäärää karsittiin ja nyt kahden lohkon tilalla on yksi 12 joukkueen sarja. Runkosarjassa kaikki joukkueet kohtaavat toisensa kahteen otteeseen. Kooveen päävalmentaja Iivo Pantzar odottaa tasaista sarjaa.
- Yllätyksiä tullaan tämän kauden sarjassa näkemään, sillä erot ovat oikeasti aika pieniä. TPS on mestarisuosikki numero yksi. Pääkaupunkiseudun joukkueet Oilers ja Erä kuuluvat myös kärkitaistoon niinkuin myös mestari-Happee sekä Classic. Me taistelemme tiukasti pudotuspelipaikasta niinkuin valtaosa joukkueista.

Alkavaan kauteen Koovee lähtee kohtalaisen uusiutuneen näköisellä joukkueella. 24 kenttäpelaajasta lähes puolet on uusia kasvoja joukkueessa. Muutamalla uusista pelaajista on toki nuorten SM-sarjakokemusta muista seuroista. Alkavan kauden joukkueen pelaajavalinoissa joukkueen valmennus halusi painottaa aiempaa vahvemmin pelaavuutta ja yleistaitavuutta. Toisaalta haluttiin myös luoda joukkue, jossa on erilaisia pelaajia.
- Meillä on tosi kokenut kärki, mutta nämä pojat pelaavatkin pääosin miesten liigaa. Vaikka paljon vanhenkin väkeä viime kauden jälkeen niin saimme tilalle todella hyviä uusia pelaajia. Turha heitellä mitään nimiä, mutta kyllä sieltä muutama tulokaspelaaja tulee nousemaan heti joukkueen avainpelaajien joukkoon.

Lauantain Josba-peliin Koovee pääsee lähtemään varsin mukavalla miehityksellä. Pari pelajaa on sivussa, sillä miesten liiga pyörähtää samana viikonloppuna. Muutaman pelaaminen on lisäksi vielä hiukan hämärän peitossa vammojen ja sairastelujen takia, mutta sen suurempaa miehistövajetta ei siis ole.

Kooveen valmennus toivoo näkevänsä Kaukajärven katsomossa lauantaina runsaan yleisön katsomassa kiinnostavaa ottelutapahtumaa
- Kiitos hienon taustatiimimme olemme päättäneet, että meidän peleissä saa rahoilleen muutakin vastinetta kuin väljähtyneen A4-joukkueluettelon lipunmyynnistä. Kannattaa tulla ihan itse paikan paikan päälle katsomaan millaisen ottelutapahtuman meidän taustat ovat rakentaneet. Myös meidän erittäin mielenkiintoisen ja taitavan joukkueen takia kannattaa tulla paikalle.

Nuorten SM-sarja-avaus
Koovee - Josba
lauantaina 25.9. klo 14.30
SPIRAL KAUKAJÄRVI

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää