Naisilla hyvä ja huono Pro-peli

Naisten edustuksen vierasottelussa SB-Prota vastaan oli kolme toisistaan poikkeavaa jaksoa. Koovee ei ehtinyt edes aloittaa, kun vastustaja oli jo 4-0-johdossa. Aikalisä ja kavennus muuttivat tahdin täysin, ja tamperelaiset nousivat maalin päähän. Toisessa erässä naksahti taas toiseen suuntaan, ja Pro niittasi pisteet lukemin 9-3. Hietamäen tehotyttöjen Mirjan (3+1) ja Lauran (2+2) kanssa vastustajat ovat lirissä jatkossakin. Kooveen parhaana palkittiin lujasti taistellut Tiina Lehto (1+0). Ilona Huhtala ansaitsee erityismaininnan sinnikkäästä puolustamisesta, ja Henna-Maija Turunen teki ensimmäisen maalinsa salibandyliigassa.

Ottelun alku oli tamperelaisittain yhtä suurta katastrofia. SB-Pron avausmaalia saatiin odottaa vain 46 sekuntia.
- Kaikki mitä oli sovittu, unohtui koppiin. Ei oltu sitten yhtään hereillä alussa. Paljon virheitä omalla alueella, ja keskusta petti täysin, naisten edustuksen päävalmentaja Jani Perkonmäki harmittelee.

Aikalisästä uusi alku

Moni ehti varmasti vannoa ottelun olevan ohi, kun SB-Pro johti 14 minuutin kohdalla jo 4-0. Neljännen maalin kohdalla Kooveen valmennus teki järkiratkaisun ja turvautui aikalisään. Ja kas kummaa, peli parani. Tiina Lehdon vapaalyönti leijaili suoraan maalin takakulmaan, ja pakkikaksikon Satu Sainio - Reetta Käpylä salamannopea onnistuminen erän lopun ylivoimassa loivat uskoa tulevaan. Mallikkaat otteet jatkuivat myös toisen erän alkupuolella, ja pallo pyöri pääasiassa vastustajan päädyssä.

Avausmaalista peikot piiloon

Kooveen kolmannen maalin teki Henna-Maija Turunen, joka avasi maalihanat nyt myös salibandyliigassa. Jääkiekkouralla liigamaaleja syntyi niin paljon, että kiri voi olla jopa mahdoton tehtävä.
- Totta kai on hieno juttu, että sai ekan maalin tehtyä heti alkupeleissä, ettei tule peikkoa siitä maalinteosta. Parin huilivuoden jälkeen on kieltämättä ollut vähän totuttelua kovaan reenaukseen, mutta eiköhän vauhtiin ala kohta tottumaan, Turunen tuumaa.

Huoltojoukot poimivat tietenkin pallon talteen. Kuusi tuntia ottelun päättymisestä pallo odotti vielä pelikassissa odottamassa siirtymistä vitriiniin. Saa nähdä, ehtiikö se vitriiniin saakka ennen sunnuntain peliä.
- Vastustaja oli tänään aika vauhdikkaalla tuulella. Huomenna meidän pitää olla pallollisesti varmempia. Ja kun saadaan vielä laukaukset kohti maalia, niin hyvä tulee.

Vire katosi tasavajaalla

Pian Turusen pyssyn jälkeen hanat sulkeutuivat jäähyilyn tiimellyksessä. Ensimmäinen rangaistus vihellettiin SB-Prolle, ja ylivoima lähti käyntiin aivan normaalisti. Mutta ylivoiman aikana Kooveen saama jäähy sekoitti jostakin syystä biorytmit totaalisesti.
- Jäähy tuli jotenkin niin pahaan paikkaan, että kiri hyytyi siihen. Kolmas erä olikin sitten jo kosmetiikkaa, Jani Perkonmäki hämmästelee.

Päätöserässä joukkuetta heräteltiin muutoksilla kokoonpanossa. Toisaalta laajalla peluutuksella pystyttiin ehkä myös säästämään voimia vuorokauden päässä odottavaan kotiotteluun nuorta ja hanakasti laukovaa PSS:ää vastaan.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere

KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.