Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee saa vieraita Nokialta

 
Koovee saa vieraita Nokialta

Miesten edustusjoukkue saa perjantaina vastaansa Nokian KrP:n, jota voidaan ainakin pelaajamateriaalin perusteella pitää paikallisjoukkueena. Koovee on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla, kuten KrP:kin. Koovee lähtee hakemaan toista kotivoittoaan edellisviikon taisteluvoitosta entisestään vankentuneena.

Krp on ollut mieluisa vastustaja Kooveelle ja tästä kertoo varsinkin se, ettei joukkue  ole aikaisemmin nokialaisille taipunut. Krp sijoittui viime kauden liigassa kahdeksanneksi, eli pääsi pudotuspeleihin, mutta lopulta toiseksi sijoittunut Tapanilan Erä oli joukkueelle liian suuri pala purtavaksi. KrP:n joukkueesta tulee erikseen mainita alati vaarallinen ja nykyisin salibandya täysipäiväisesti pelaava Henri Johansson sekä ylipäätään hyvä ykkösviisikko. KrP:n kokonaismateriaali ei kuitenkaan yllä aivan kotijoukkueen tasolle. Nokian KrP:n ympärillä on kohistu kesän aikana siitä siirtyykö seura lähivuosina virallisesti Tampereelle erinäisten olosuhdeongelmien vuoksi. Joukkuetta luotsaa kotiyleisöllekkin tuttu salibandypersoona Mika Myllyniemi, joka on ottelun suhteen positiivisin mielin ja odottaa ottelusta tasavahvaa vääntöä.

Kooveen tilanne perjantaita ajatellen on mitä mainioin. Joukkue sai tärkeää itseluottamusta viime viikon SPV-voitosta. Lisäksi ensi kertaa tällä kaudella päävalmentaja Arto Riihimäki on tilanteessa, jossa joukkueella ei ole loukkaantumisia häiritsemässä otteluun valmistautumista. Tämä on suonut myös mahdollisuuden hioa aiemmin ajoittain hieman takunnutta avauspeliä. Myös viisikkopelaamista on pystytty harjoittelemaan paremmin, mikä on koko kauden kannalta tärkeä tekijä. Varsinaisia pelaamista estäviä loukkaantumisia Kooveella ei siis ole, mutta Lasse Salminen ei saa pelata ottelussa sopimusteknisistä syistä.

Valmentajien suusta

Vastustajan vahvuudet?

Riihimäki:
-Jos KrP saa hyvän alun se on vahvoilla. Ykkösketjun vaarallisuutta sekä siitä kumpuavaa ratkaisuvoimaa ei voi vähätellä. KrP:llä on hyvä itseluottamus ja peruspelaaminen mallikkaalla tasolla.

Myllyniemi:
-Maalivahtipeli. Kooveen "69", eli Pekka Nieminen on aina vaikea ohitettava. Viisikkopelaaminen on hyvällä mallilla. Ylivoima on myös osoittautunut tällä kaudella melko tehokkaaksi. Pienenä yllätyksenä on tullut myös se, että joukkue pelaa melko fyysistä peliä

Oman joukkueen terveystilanne?

Riihimäki:
-Loukkaantumisia ei ole tällä hetkellä, eli tilanne on harvinaisen hyvä.

Myllyniemi:
-Marko Lakanen on poissa rannevamman vuoksi.

Terveiset vastustajalle?

Riihimäki:
-Tervetuloa yrittämään ensimmäistä voittoa.

Myllyniemi:
-Pablo, ota pari jäähyä.

Ottelun lopputulos?

Riihimäki:
-Varsinaista lopputulosta en lähde arvioimaan. Pyrimme parantamaan omaa peliämme. Hitaat hyökkäykset tulisi saada pikkuhiljaa toimimaan. Huolellisuus on olennaista. Lähdemme luottavaisin mielin ja haemme ottelusta voiton kotiluolassa.

Myllyniemi:
-Tiukka ottelu. Lopputulos tulee olemaan maalin tai parin ero suuntaan tai toiseen. Ottelu menee jatkoajalle tilanteessa 7-7 ja ratkaisu saadaan aikaiseksi jatkoajan aikana.

Näistä lähtökohdista voi hyvillä mielin lähteä katsomaan perjantai-illan "thrilleriä" Kaukajärvelle. Ottelu on myös Valtteri Sainion 200:s liigaottelu ja myös tämä huomoidaan ottelutapahtuman aikana.

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää