Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen miehille vastaan nuori ja nälkäinen Oilers

 
Kooveen miehille vastaan nuori ja nälkäinen Oilers

Kooveen miesten edustusjoukkue saa keskiviikkona vastaansa tämän kauden vahvasti aloittaneen Espoon Oilersin. Molemmat joukkueet kärsivät edellisissä otteluissaan niukan ja karvaan tappion; Koovee hävisi Classicille ja Oilers SSV:lle. Keskiviikkona Kaukajärvellä nähdäänkin varmasti kaksi tappioistaan sisuuntunutta joukkuetta.

Oilersin joukkuetta on kutsuttu nuoreksi ja nälkäiseksi. Nuori joukkue koostuukin pitkälti seuran omista kasvateista. Oilersin päävalmentajaksi on palannut tällä kaudella Akseli Ahtiainen, joka edellisellä visiitillään Oilersissa kaudella 2005–2006 johdatti joukkueen Suomen Mestaruuteen.Espoolaiset ovat aloittaneet kautensa vahvasti ja ovat nyt toisen sarjataulukossa. Viidestä pelatusta ottelusta Oilers on hävinnyt vain yhden. Tehtyjä maaleja on huimat 51 ja päästettyjä 30. Oilersin ottelut ovat tällä kaudella olleet varsin runsasmaalisia ja mielenkiintoista onkin seurata, kuinka Kooveen pelityyli vaikuttaa tähän maali-ilotteluun tottuneeseen joukkueeseen.

Kooveen kausi on niin ikään alkanut hyvin. Ensimmäisiä pelejä varjostaneet loukkaantumiset ovat nyt taakse jäänyttä elämää ja joukkue on päässyt harjoittelemaan täysillä voimilla. Kooveelta on viime kauden tapaan nähty tälläkin kaudella tasaisen varmoja esityksiä. Päävalmentaja Arto Riihimäen mukaan pelissä löytyy kuitenkin vielä hiomista mutta toteaa kauden olevan vielä niin alussa ettei peli vielä valmista voisikaan olla. Koovee on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä samoissa pisteissä Nokian KrP:n kanssa.

Valmentajien suusta

Millä tunnelmilla otteluun?
Riihimäki:

- Toistaiseksi ihan hyvillä fiiliksillä lähdetään. Viime viikolla treeneissä puuttui se joku viimeinen halu ja se sitten heijastui Classic-peliin. Tällä viikolla sitten treenataan kunnolla. Nyt viimeiset palaset alkaa kuitenkin loksahtelee paikoilleen.

Ahtiainen:
- Ihan luottavaisella ja hyvällä fiiliksellä lähdemme keskiviikon kapinaan. SSV- pelin loppu oli meiltä iloista ja hyvää peliä. Uskon, että karvas tappio herättää joukkueen taistelemaan heti pelin alusta asti.

Vastustajan vahvuudet?
Riihimäki:

- Aksun myötä joukkueen pelityyli on muuttunut aktiivisemmaksi. Hyvin näyttää kausi heillä alkaneen ja ihmekös tuo; joukkueessa on hyvä mixi junnuja ja kokemusta ja siihen päälle vielä kaksi hyvää maalivahtia. Joukkueella on varmasti itseluottamus kohdillaan.

Ahtiainen:
- Tiedän Kooveesta tällä hetkellä aika vähän. Viime vuonna näin heidän pelinsä Tapiolassa, joka oli minusta erittäin hyvää ja monipuolista. Koovee aloittanut sarjan minusta odotetun vahvasti ja kuuluu mielestäni kanssa samaan "arvontakoriin". Vahvuutena on varmasti maalivahtipeli sekä muutamat pelaajat omaavat loistavan kudin.

Joukkueesi vahvuudet juuri tässä pelissä?
Riihimäki:

- Viime ottelussa loistanut Sladkyn kenttä kehittyy koko ajan ja Sainion kenttä on tasaisen hyvä. Meillä on nyt neljä kenttää, joita voimme käyttää eli materiaalia löytyy.

Ahtiainen:
- Uskon, että vahvuutemme on samat asiat kuin kauden aikaisemmissakin peleissä. Yritämme taas keskiviikkona pitää kovaa tempoa yllä 60 minuuttia.

Oman joukkueen terveystilanne?
Riihimäki:

- Kukaan ei ole meiltä poissa.

Ahtiainen:
- Valitettavasti Jussi Piha ja Samu Rännäli ovat varmuudella poissa.

Terveiset vastustajalle?
Riihimäki:

- Mukavaa nähdä Aksua. Tervetuloa prässäämään vaan! Ollaan siihen valmiita.

Ahtiainen:
- Ilmaiseksi ette tule pisteitä saamaan.

Keskiviikkona kannattaa siis suunnata Kaukajärven Spiral-Hallille. Odotettavissa on kahden vahvan ja varman joukkueen taisto, jossa vauhtia riittää.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää