Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveella vieraspeli Joensuussa

 
Kooveella vieraspeli Joensuussa

Kooveen miesten edustusjoukkue matkaa lauantaina Pohjois-Karjalaan ja saa vastaansa paikallisen salibandy-ylpeyden Joensuun Josban. Koovee kaatoi edellisenä viikonloppuna moninkertaisen hallitsevan Suomen mestarin SSV:n kahteen otteeseen sekä Suomen Cupissa, että Salibandyliigassa.

Lähtökohdat ovat miesten edustusjoukkueen kannalta mitä parhaimmat. Joukkueella ei ole loukkaantumishuolia ja edellinen viikonloppu osoitti myös uusien viisikoiden toimivuuden. Koovee on tällä hetkellä sarjassa viidentenä kahdeksalla pisteellä, kun taasen Josban tähän mennessä keräämät neljä pistettä oikeuttavat toistaiseksi toiseksi viimeiseen sijaan. Sarja on pisteiden valossa melko tasainen, joten mitään joukkuetta ei ainakaan tässä vaiheessa kautta  voida mitenkään aliarvioida. Josba on mielenkiintoinen sekoitus nuorta intoa, taitoa ja liikkuvuutta. Lisäksi joukkueesta löytyy kokeneempia pelaajia, kuten Petri Väänänen, Juhani Tuomainen ja Kooveessa vielä edellisellä kaudella esiintynyt puolustaja Tomi Lautanen. Josban valmentaja Sami Sorjonen on mukana miesten B-maajoukkueen valmennuksessa ja on tässä mielessä varsin tuttu tapaus Koovee-luotsi  Arto Riihimäelle. Tämä lisää  otteluun omanlaisensa lisämausteen, koska miehet tietävät toistensa pelifilosofiat erinomaisesti.

Koovee lähtee hakemaan tärkeää vierasvoittoa, joka tulisi hyvään saumaan, koska seuraavaan otteluun onkin sitten kahden viikon tauko välissä. Joukkueen viisikkopelissä tapahtui muutosta parempaan SSV-otteluissa, eikä ole erityistä syytä epäillä etteikö samanlainen tahti jatkuisi lauantainakin. Tosin tällä kertaa vierasmatka on sen verran pitkä, että tulee hieman varoa "bussikuolemaa". Tomas Sladkyn ja Marko Lahtisen hurjalle pelivireelle on syytä odottaa jatkoa. Vahvuudesta puuttuuvat edelleen Vesa Vettervik ja Jukka Laurila. Myös Valtteri Sainio on poissa.
-Edelliseen viikonloppuun ei tule suuria muutoksia. Ainoastaan Sainion poisjäänti sekoittaa hieman pakkaa, mutta pääasiassa lähdemme otteluun luottavaisin mielin ja hyvällä rosterilla, kertoi päävalmentaja Riihimäki omiinsa selkeästi uskovana.

Valmentajat vastakkain

Millä tunnelmilla otteluun?
Riihimäki:
-Viisikkopeli on mennyt oikeaan suuntaan. Tässä vaiheessa kautta pelillinen kehitys alkaa jo näkyä. Pelitasapaino on hyvällä mallilla. Rauhallisin mielin siis.
Sorjonen:
-Trendi on vaikuttanut nousevalta. Nyt tarvitaan sisuuntumista ja edelliset tappiot tulee unohtaa. SPV-peli oli hyvä, kun taasen Classic-ottelu umpisurkea.

Loukkaantumistilanne?
Riihimäki:
-Poissa on näillä näkymin Vettervik, Laurila ja Sainio.
Sorjonen:
-Pitää varmaan "koputtaa puuta", mutta loukkaantumisia ei ole tällä hetkellä.

Vastustajan vahvuudet?
Riihimäki:
-Josba liikkuu todella hyvin ja on nuori joukkue höstettynä muutamalla kokeneemmalla pelaajalla. Tosin heidän kautensa on alkanut mollivoittoisesti.
Sorjonen:
-Koovee on erittäin mielekäs vastustaja. Ei siis siinä mielessä, että olisi helppo vastus vaan päinvastoin. Koovee pelaa erittäin hyvää ja selkeää peliä. Uskon, että ottelusta tulee todella viihdyttävä.

Keitä pelaajia nostaisit esille tätä ottelua varten?
Riihimäki:
-Josbasta ennestään hyvinkin tutut Aapo Mutanen ja Lautanen ovat kovan tason pelimiehiä. Omasta joukkueesta tämän hetken kuumat pelaajat Sladky ja Lahtinen.
Sorjonen:
-No Kooveesta ainakin Sladkyn kentän ja maalivahtipelin. Oikeastaan voi mainita ne kaksi kovaa kenttää ja hyvin työtä tekevän kolmoskentän. Mutta penkin takaa löytyy se, joka tulisi todella nostaa esille, eli mieletön persoona Riihimäen "Japi".

Ottelun lopputulos?
Riihimäki:
-Voitto meille. Pelaajien suuntaan esittäisin sellaisen toiveen, että ratkaisevan eron voisi tehdä jo ennemmin, kuin myöhemmin.
Sorjonen:
-Oma pää tulee tilkitä. 5-3 kotivoitto.

Terveisiä vastustajan valmentajalle?
Riihimäki:
- Muista varata tila palaveria varten!
Sorjonen:
-Kahveet on lämpimänä ja tarjoan kököt!

Josba-Koovee Joensuun liikuntakeskuksessa 30.10. 2010 klo 17.00

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää