Ilvekselle kaksi pistettä nihkeällä esityksellä

Perjantai-illan ratoksi oli tarjolla bussimatka Lohjalle ja kamppailu länsilohkon viimeisenä lymyillyttä Losbia vastaan. Uudistetun hallin myötä puitteet olivat mitä parhaimmassa kunnossa ja yleisöäkin oli raahautunut paikalla divaripeliin varsin kohtuullinen määrä. Kotijoukkue meinasi saada alussa hurmoksen päällä, kun heti ensimmäinen vaihto tuotti vahvan myllytyksen jälkeen johtomaalin. Kuitti tuli kuitenkin välittömästi seuraavassa vaihdossa, kun läpi ottelun suvereeneja otteita esittänyt telaketju otti ohjat käsiinsä ja Ilari Taskinen sävelsi grogilasin korkuisen kudin tarkasti tolpan kautta lohjalaismaaliin. Viiden minuutin kohdilla telaketju iski jälleen, tällä kertaa Toni Valkeejärvi linkosi kaukaa kantista pallon reppuun. Erätauko näytti jo koittavan 1-2 -lukemissa, mutta telaketju oli toista mieltä. Tehomies Ville Kautto pudotti kulmasta viivaan ja Ilveksen parhaana palkittu Valkeejärvi linkosi illan toisensa ajassa 19.59.

Toinen erä oli hieman sekavahkoa pelailua ja ensimmäisenä maalinteossa onnistuikin kotijoukkue, kun lohjalaispeluri pääsi Viitalan lepsun maalineduspelaamisen seurauksena ronkkaamaan luukulta pallon maaliin. Losb oli jo päästä tasoihin, mutta tuomarit onneksi tekivät ainoan oikean ratkaisun hyläten maalin, joka sinänsä oli ihan kaunis Litti-tyylinen sisäsyrjäputti. Erän jälkipuolella Ilves pääsi kokeilemaan ylivoimapeliä, joka tuottikin tulosta kahteen otteeseen. Ensin Viitala paikkasi aiempaa kämmiään ampumalla keskeltä Eetu Puustisen syötöstä ronkun tarkasti tolpan kautta sisään. Sitten ajassa 39.53 eli jälleen aivan erän loppuun onnistui ”Böödi”Puustinen itse hienosta vaparikuviosta vastustajan pakin suosiollisella avustuksella. Näin viimeiselle tauolle lähdettiin 2-5 -vierasjohdosta.

Kolmannessa erässä vaikutti siltä kuin kentällä oli ollut Sirkus Sariola norsuineen päivineen, kun tuomarit innostuivat perjantai-illan huumassa laittamaan ukkoa boksiin oikealta ja vasemmalta. Losb pääsi pyörittämään ylivoimaansa ensin kolmeen otteeseen, mutta Ilveksen huikea alivoima telaketjuosaston johdolla piti Lohjalaiset loitolla ”Kusti”Hännisen vartioimasta ilvesmaalista. Kun Ilves erän puolenvälin jälkeen pääsi omalle ylivoimalleen, oli tulos jälleen tuhoisa. ”Aksu”Kalliomäen luja lyöntilaukaus siivestä löysi tiensä vastustamattomasti maaliin ja peli oli ratkennut.

Kahdesta pisteestä huolimatta peli oli Ilveksen kauden heikoimpia. Ainoastaan telaketju Tiitinen- Kautto- Taskinen allaan kaksikko Valkeejärvi-Kalliomäki pääsi ottelussa omalle tasolleen ja pisteistä voidaankin kiittää hyvin pitkälti heitä. Lisäksi hymyä ilvestirehtööri Risto”mis mun koirat on”Koljosen huulille toi hyvin onnistunut ylivoimapeli, joka tuotti kolme maalia neljällä yrityksellä.

Sunnuntaina matka jatkuu Ilveksen osalta Turkuun ja kokoonpano kokee jälleen tuohon otteluun kovia kolauksia. Loistavan alkukauden pelannut Eetu Puustinen sekä puolustuksen johtohahmo Joni”Sahalahden Keisari”Henttonen ovat henkilökohtaisten syiden takia poissa rivistä ja tämä tekee Ilves-rosteriin jo ennakossa mainittujen puuttuvien pelimiesten lisäksi ammottavan loven. Paikkaamaan näitä miehiä saapuu hartaasti odotettu Risto Kailio ja junioriosastolta kertaalleen Ilves-paidassa tällä kaudella esiintynyt Markus Lehtivuori sekä vielä alaikäisten papereissa kulkevat Jyri Järvinen ja Valtteri Ollikainen. Oli laatikossa ketä miehiä tahansa niin fakta on se, että mikäli peliesitykset ovat Losb-pelin tasoa, tulee Turussa noutaja – eikä se tule olemaan kultainen sellainen.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere

Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.