Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilvekselle kaksi pistettä nihkeällä esityksellä

 
Ilvekselle kaksi pistettä nihkeällä esityksellä

Perjantai-illan ratoksi oli tarjolla bussimatka Lohjalle ja kamppailu länsilohkon viimeisenä lymyillyttä Losbia vastaan. Uudistetun hallin myötä puitteet olivat mitä parhaimmassa kunnossa ja yleisöäkin oli raahautunut paikalla divaripeliin varsin kohtuullinen määrä. Kotijoukkue meinasi saada alussa hurmoksen päällä, kun heti ensimmäinen vaihto tuotti vahvan myllytyksen jälkeen johtomaalin. Kuitti tuli kuitenkin välittömästi seuraavassa vaihdossa, kun läpi ottelun suvereeneja otteita esittänyt telaketju otti ohjat käsiinsä ja Ilari Taskinen sävelsi grogilasin korkuisen kudin tarkasti tolpan kautta lohjalaismaaliin. Viiden minuutin kohdilla telaketju iski jälleen, tällä kertaa Toni Valkeejärvi linkosi kaukaa kantista pallon reppuun. Erätauko näytti jo koittavan 1-2 -lukemissa, mutta telaketju oli toista mieltä. Tehomies Ville Kautto pudotti kulmasta viivaan ja Ilveksen parhaana palkittu Valkeejärvi linkosi illan toisensa ajassa 19.59.

Toinen erä oli hieman sekavahkoa pelailua ja ensimmäisenä maalinteossa onnistuikin kotijoukkue, kun lohjalaispeluri pääsi Viitalan lepsun maalineduspelaamisen seurauksena ronkkaamaan luukulta pallon maaliin. Losb oli jo päästä tasoihin, mutta tuomarit onneksi tekivät ainoan oikean ratkaisun hyläten maalin, joka sinänsä oli ihan kaunis Litti-tyylinen sisäsyrjäputti. Erän jälkipuolella Ilves pääsi kokeilemaan ylivoimapeliä, joka tuottikin tulosta kahteen otteeseen. Ensin Viitala paikkasi aiempaa kämmiään ampumalla keskeltä Eetu Puustisen syötöstä ronkun tarkasti tolpan kautta sisään. Sitten ajassa 39.53 eli jälleen aivan erän loppuun onnistui ”Böödi”Puustinen itse hienosta vaparikuviosta vastustajan pakin suosiollisella avustuksella. Näin viimeiselle tauolle lähdettiin 2-5 -vierasjohdosta.

Kolmannessa erässä vaikutti siltä kuin kentällä oli ollut Sirkus Sariola norsuineen päivineen, kun tuomarit innostuivat perjantai-illan huumassa laittamaan ukkoa boksiin oikealta ja vasemmalta. Losb pääsi pyörittämään ylivoimaansa ensin kolmeen otteeseen, mutta Ilveksen huikea alivoima telaketjuosaston johdolla piti Lohjalaiset loitolla ”Kusti”Hännisen vartioimasta ilvesmaalista. Kun Ilves erän puolenvälin jälkeen pääsi omalle ylivoimalleen, oli tulos jälleen tuhoisa. ”Aksu”Kalliomäen luja lyöntilaukaus siivestä löysi tiensä vastustamattomasti maaliin ja peli oli ratkennut.

Kahdesta pisteestä huolimatta peli oli Ilveksen kauden heikoimpia. Ainoastaan telaketju Tiitinen- Kautto- Taskinen allaan kaksikko Valkeejärvi-Kalliomäki pääsi ottelussa omalle tasolleen ja pisteistä voidaankin kiittää hyvin pitkälti heitä. Lisäksi hymyä ilvestirehtööri Risto”mis mun koirat on”Koljosen huulille toi hyvin onnistunut ylivoimapeli, joka tuotti kolme maalia neljällä yrityksellä.

Sunnuntaina matka jatkuu Ilveksen osalta Turkuun ja kokoonpano kokee jälleen tuohon otteluun kovia kolauksia. Loistavan alkukauden pelannut Eetu Puustinen sekä puolustuksen johtohahmo Joni”Sahalahden Keisari”Henttonen ovat henkilökohtaisten syiden takia poissa rivistä ja tämä tekee Ilves-rosteriin jo ennakossa mainittujen puuttuvien pelimiesten lisäksi ammottavan loven. Paikkaamaan näitä miehiä saapuu hartaasti odotettu Risto Kailio ja junioriosastolta kertaalleen Ilves-paidassa tällä kaudella esiintynyt Markus Lehtivuori sekä vielä alaikäisten papereissa kulkevat Jyri Järvinen ja Valtteri Ollikainen. Oli laatikossa ketä miehiä tahansa niin fakta on se, että mikäli peliesitykset ovat Losb-pelin tasoa, tulee Turussa noutaja – eikä se tule olemaan kultainen sellainen.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää