Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten edustuksen turkulaiset kaatoivat TPS:n

 
Naisten edustuksen turkulaiset kaatoivat TPS:n

Kooveen turkulaiset olivat avainasemassa, kun naisten edustus haki odotetusti pisteet Turusta lukemin 6-3 (0-1, 3-1, 3-1). Odottamatonta sen sijaan oli TPS:n tarjoama kelpo vastus. Nuori joukkue karvasi kovaa heti alusta alkaen, mutta tamperelaiset pystyivät vastaamaan samalla mitalla. Ex-tepsiläisistä Reetta Käpylä (2+0) palkittiin ottelun parhaana, Jonna Rousku (1+0) avasi maalitilinsä Kooveessa ja Milla Ranne (1+0) onnistui myös maalinteossa.

- TPS tuli heti alusta todella kovaa iholle, mutta me emme siitä häkeltyneet. Peli aaltoili mallikkaasti puolelta toiselle, päävalmentaja Jani Perkonmäki kertaa avauserää.
Ensimmäisen erän ainoan maalin teki kuitenkin TPS:n Laura Rantanen (2+1). Toisen erän salama-alun jälkeen Koovee otti emännän roolin ja johti ottelua loppuun asti. Tempo ja jännitys säilyi läpi ottelun, mutta kypsä esitys ei antanut TPS:lle todellisia mahdollisuuksia kiriä tasoihin. 
- Teimme hienoja maaleja pallonriistoista ja viimeistelimme tehokkaasti. Peli oli todella hyvä meiltä, ja jokainen laittoi kroppansa likoon joukkueen puolesta, Perkonmäki kiittää.

"Jonnan kanssa uhottiin, että nyt tehdään maali!"

Naisten edustuksen kuudesta maalista neljässä maalintekijänä oli turkulainen pelaaja. Kapteeni Reetta Käpylä teki maaleista ensimmäisen ja viidennen.
- Ensimmäinen tuli vähän varkain, kun vastustaja taisi syöttää suoraan lapaan. Toiseen Piia Niemi syötti nappisyötön, viime kauden lopun TPS:ssä pelannut Käpylä muistelee.
Turkulaisilla oli selvästi otteluun erityinen lataus ja näyttämisen halu. Käpylän, Rouskun ja Ranteen lisäksi myös yhden maalin syöttänyt Satu Sainio on kotoisin Turusta.
- Jonnan (Rousku) kanssa ennen peliä uhottiin, että nyt tehdään maali! Ja hyvin kävi. Tiesin kyllä suurimman osan pelaajista ja heidän metkuistaan, joten osasin odottaa miten he pelaavat, Käpylä sanoo.

Viikonlopusta kiitettävä saldo

Joukkueen suorituksessa kapteeni Käpylä kiittää ehdottomasti eniten asennetta. Syöttöjen laatua voisi vielä hioa. Seuraavassa ottelussa Koovee kohtaa vieraissa Tiikerit. Lauantaina joukkueet kohtasivat liigassa ja keskiviikkona on cup-ottelun vuoro. Perkonmäki on syystäkin tyytyväinen viikonlopun kolmeen sarjapisteeseen. Turkulaisten ohella erityismaininnan sunnuntailta ansaitsee puolustaja Ninja Lindholm.
- Täytyy olla viikonloppuun todella tyytyväinen. Nyt samalla tiukalla rutistuksella kohti cupin peliä. Tiikerit on kova, kuten lauantaina todettiin, mutta lähdemme silti muuttamaan tasuria voitoksi.

Seuraava ottelu naisten salibandyliigassa Kooveella on vasta lauantaina 20. marraskuuta kello 15.45, jolloin Kaukajärvelle saapuu Happee.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää