Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Futsal Cup -ottelu perjantaina

 
Futsal Cup -ottelu perjantaina

Ilveksen ja WFT:n välinen Futsal Cupin 4. kierroksen ottelu pelataan tämän viikon perjantaina Spiral-hallilla. Vastakkain ottelussa ovat yllätysvalmis WFT ja sarjakärki Ilves.

Futsal Cupin arvontatulos toi Ilvestä vastaan mielenkiintoisen joukkueen. Futsal-Ykköstä pelaavan WFT:n peli on takkuillut sarjassa, sillä joukkueen saldona viidestä ottelusta on kolme tasapeliä ja kaksi tappiota.

Futsal Cupissa WFT on sen sijaan jo ehtinyt hankkia kovan päänahan. Viime kierroksella joukkue kaatoi Valkeakosken-derbyssä Futsal Liigaa pelaavan Mad Maxin lukemin 3-2. Voiton pääarkkitehteina häärivät joukkueen tämän kauden paras pistemies Jari-Pekka Mäkelä, sekä ulkokentiltä paremmin tunnettu Sami Ristilä, jotka molemmat tekivät ottelussa tehot 1+1.

WFT on kunnostautunut Futsal-Liiga-joukkueiden kaadossa ennenkin. Viime kaudella Ilves pelasi WFT:tä vastaan harjoitusottelun joka sekin päättyi WFT:n 3-2 voittoon.

Potentiaalia WFT:stä toki löytyy, mutta niin löytyy myös kotijoukkue Ilveksestä. Loistavan alkukauden pelannut Ilves pitää Futsal-Liigan piikkipaikkaa niin pisteissä kun maalierollakin laskettuna. Myös pistepörssi on Ilves-faneille mukavaa luettavaa. Kärkipaikkaa jakavat Antti Teittinen (8+3) ja Juha-Pekka Torvinen (4+7).

Futsal Cupin viime kierroksella Ilves kohtasi toisen liigajoukkueen, KaDy:n, joka kaatui tiukan taistelun jälkeen luvuin 1-0. Vaikka tämän kierroksen vastus pelaakin sarjaporrasta alempana, lähtee Ilves otteluun säästelemättä. Panoksena on Futsal Cupin jatkopaikka, jonka puolesta joukkue taistelee viimeiseen mieheen saakka. Ilveksen ainoasta Futsal Cup voitosta (2006) on kulunut jo useampi vuosi ja tänä vuonna olisi hyvät mahdollisuudet kirkastaa tuotakin tilastoa.

Ilveksellä on pienoisia kokoonpano-ongelmia otteluun lähdettäessä. Viime viikonlopun maajoukkueleirillä loukkaantuivat sekä Joni Pakola että Teemu Alatalo, ja molempien osallistuminen perjantaiseen Cupin peliin on epävarmaa. Eriasteiset loukkaantumiset ovat häirinneet myös Jani Nyblomin, Juha-Pekka Torvisen sekä Jaakko Laitisen harjoittelua. Lisäksi Matti Anttonen on tulevan viikonlopun ulkomaan komennuksella, eikä ole käytettävissä.

Futsal Cupin 4. kierroksen ottelu Ilves FS - WFT jyrähtää käyntiin perjantaina 12.11. Kaukajärven Spiral-hallissa klo 19:00. Tule paikalla todistamaan futsal Ilveksen huippukunto!

Otteluun liput 6 euroa aikuisilta ja kausikorttilaiset 4 eurolla sisään. Fair-Play passilla 2 euron alennus ja alle 10v. ilmaiseksi.

Futsal on parasta paikanpäällä!

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää