Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taas saa jännittää naisten kotipelissä

 
Taas saa jännittää naisten kotipelissä

Naisten edustuksen kaksi viimeisintä kotiottelua liigassa ovat venyneet ylitöiksi. Lauantaina vieraaksi saapuu Happee, joka on sarjassa Kooveen kanssa tasapisteissä. Maalierokin on lähes sama, ja jyväskyläläisten kolme edellistä peliä on ratkottu jatkoajalla. Eli ei muuta kuin Kaukajärvelle tasaista ottelua jännittämään! Vierailla on riveissään nippu selkeitä tähtipelaajia, jotka pitää saada kuriin. Kotijoukkueen vahvuus taas on pikemminkin tasaisen vahva materiaali, jossa ratkaisijat löytyvät milloin mistäkin kentällisestä. Illalla joukkue matkaa suoraan pelistä Jyväskylän Cumulukseen. Sunnuntain OLS-vieraspeliä voi seurata Twitterin Koovee Livessä.

Tähtiin tuijottamalla voisi veikata hirvien voittoa. Jenni Timonen, Johannat Rossi ja Helminen sekä Mari Tuppurainen ovat pistepörssissä parhaita kooveelaisia edellä. Kotijoukkueen valtteja lienevätkin tasaisuus ja taistelutahto, joskin flunssa ja pienet vammat ovat harventaneet rivejä. Toisaalta harvat ovat vastustajankin rivit, sillä Happee saa ilman poissaolojakin kasaan vain 16 kenttäpelaajaa. Naisten edustuksen edellisestä pelistä on vierähtänyt kaksi ja puoli viikkoa. Happeen viimeisin referenssi onkin todella kovaa luokkaa, sillä jatkoaikatappiosta mestarisuosikki Classicille on viikon päivät.
- Timosen johtama ykköskenttä on todella kova. Olemme kuitenkin treenanneet terveiden kanssa hyvällä sykkeellä, ja usko omaan tekemiseen on korkealla tasolla, päävalmentaja Jani Perkonmäki kertoo.

Happee kumoon omilla vahvuuksilla

Huikea viime hetken nousu cup-ottelussa Tiikereitä vastaan lisää varmasti kooveelaisten itseluottamusta. Ottelu todisti, että joukkueella on henkistä kanttia nousta voittoon vahvastakin niskalenkistä. Hurjan loppukirin takana pitkälti ollut kaksikko Milla Vähälä ja Jonna Rousku ovat viihtyneet hyvin yhdessä myös Tikkurilan tapahtumien jälkeen. Ketjun vahvuutta täydentää Reetta Käpylä. Puolustuksessa hyvässä vedossa on esimerkiksi pakkipari Ninja Lindholm - Milla Ranne. Cupin peliä edelsivät voitto TPS:stä, piste Tiikereiltä sekä hyvät otteet vahvaa Erä III:a vastaan. Pitkä ottelutauko on käytetty hyödyksi myös taktisella puolella.
- Joukkueen pelitapa muokkaantunut entisestään. Happee pystytään kaatamaan hyödyntämällä omia vahvuuksia, Perkonmäki lupaa.

OLS selkea ennakkosuosikki - Koovee Live seuraa ottelua

Lauantai-iltana naisten edustus seuraa vastustajaansa Jyväskylään. Aamulla matka jatkuu kohti Oulua, jossa haasteet eivät ainakaan yhtään helpotu. OLS on kerännyt sarjassa 12 pistettä ja hävinnyt vain NST:lle ja Classicille. Joukkue on sarjataulukossa neljäntenä, mutta tasapisteissä kolmen kärkijoukkueen kanssa. Kooveen sijoitus on kahdeksas. Viimeisin uroteko oli jatkoaikavoitto liigaa johtavasta SB-Prosta. Voittoon vaadittiin peräti yhdeksän maalia. OLS on siis kaikilla mahdollisilla mittareilla ottelun ennakkosuosikki. Mutta sehän sopii vieraille.
- OLS on todella aktiivisesti liikkuva ja aiheuttaa liikkeellään meille varmasti vaikeuksia Kooveelle. Hyökkäyksien käännöt ovat avainasemassa. Pelitavan pitää olla tänä viikonloppuna nöyrä, mutta aktiivinen, jotta pisteitä irtoaa, Perkonmäki vaatii omiltaan.

Yksi ainakin jonkin verran ottelun kulkuun vaikuttava kysymys on se, kumpi joukkueista on sunnuntaina paremmassa hapessa. OLS:n vieraspeli päättyy lauantaina Espoossa vain 20 tuntia aikaisemmin. Kooveella aikaa palautumiseen on kaksi tuntia enemmän ja matkaa 180 kilometriä vähemmän.

Jos ei jaksa ihan Ouluun saakka matkata, vierasottelua voi seurata myös netissä. Koovee Live -palvelun pilotti saa jatkoa, eli luvassa on tekstiviestin mittaisia twiittejä OLS-ottelun tunnelmista ja tapahtumista. Lähes reaaliaikainen kommentointi käynnistyy osoitteessa www.twitter.com/kooveelive sunnuntaina kello 16 - jos tekniikka suo.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää