Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Edustus korpivaellukselle

 
Edustus korpivaellukselle

Kolmen pelin tappioputkessa tarpovan Ilveksen viikonloppu kuluu kotimaamatkailun merkeissä, kun divarin sarjauudistus vie tamperelaiset eksoottiselle pelireissulle, jonka määränpäänä toimii lauantaina Lappeenranta ja sunnuntaina Haukipudas, väliajan kuluessa bussissa ja korpihotelisssa jossain päin suurta tuntematonta. Korttirinkien liikevaihto tulee luultavasti kohoamaan aivan uusiin sfääreihin ja osa pelaajista onkin käynyt tällä viikolla pankissa hakemassa kulutusluottoa juuri tätä reissua varten.

Viikolla harjoituksissa tunnelma on ollut tilanteeseen nähden kohtuullisen valoisa ja yritystäkin on ollut havaittavissa kohtuullisesti. Keskiviikon reeneissä koettiin kuitenkin erittäin valitettava tapahtuma, kun joukkueen tehokkain puolustaja Eetu”Böödi”Puustinen muljautti polvensa aivan solmuun vaarattoman näköisessä tilanteessa. Ambulanssilla hoitoon viety ”Böödi” on luultavasti pitkään sivussa – mahdollisesti koko loppukauden. Lisäksi kokoonpanosta on viikonloppuna poissa työkiireiden vuoksi viime peleissä pirteästi (ainakin verrattuna muuhun harmaaseen massaan)  pelannut Marko Lamu. Näitä miehiä korvaamaan on otettu junioreista aiemmin tällä kaudella pari kertaa petopaidassa pirteästi esiintyneet Simo Paavola ja Markus Lehtivuori. Myös salibandykenttien jerelehtinen Teemu”Teme”Häkkinen on mukana matkassa.

Sikariporraspuolella koittaa paluu arkeen, kun Tesoman Tutankhamon Risto Koljonen palaa ruoriin ja yrittää kääntää haaksirikkoisen joukkueen kurssin jälleen kohti kultaa ja kunniaa. Huolto-osastolla tapahtuu myös. Joukkueen monivuotinen luottohuoltaja, välivuotta pitävä huoltajien RollsRoyce, Harri”HZA”Nieminen nimittäin lähtee joukkueen matkaan tämän viikonlopun mittaisella sopimuksella. Huolto- ja lääkintätaitojen lisäksi myös henkisistä kyvyistään tunnettu Hartsa toivottavasti avaa pelaajien henkiset lukot ja mahdollistaa näin paluun voittokantaan.

Helppo tehtävä ei kuitenkaan viikonloppuna ole edessä, sillä luvassa on pitkän matkan lisäksi kaksi parkettialustaa, jotka tunnetusti sopivat Ilveksen pelityylille kuin Nyman alivoimaan eli heikosti. Viime kauden päätteeksi liigasta pudonnut NST on itälohkon kärkijoukkueita ja on varmasti kiukkuinen isäntä kärsittyään viime viikonloppuna kauden ensimmäiset tappionsa. Joukkue on täynnä viime vuoden liigajyriä ja erityisesti ketju Aapro-Kosonen-Kokkonen on ollut pelottavassa lyönnissä. Kely puolestaan on tamperelaisille aivan uusi tuttava, mutta luultavasti sekin kova pala purtavaksi varsinkin kotikentällään. Ilvesryhmä lähteekin matkaan maltillisin tavoittein. Oma peli olisi mukavaa saada jälleen raiteilleen ja pystyä esittämään reissussa kaksi ehjää 60minuuttista. Piste tai pari olisi mukava bonus paluumatkalle.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää