Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee kohtaa lauantaina Erän

 
Koovee kohtaa lauantaina Erän

Miesten edustusjoukkueen "härkäviikko" saa jatkoa, kun joukkue kohtaa ensin lauantaina salibandyliigan ottelussa Tapanilan Erän vieraissa ja matkaa sunnuntaina Seinäjoen Peliveljien vieraaksi Suomen cupin kamppailuun. Miehillä on erinomainen putki päällään ja edellisistä viidestä sarjapelistä on onnistuttu keräämään täydet 10 sarjapistettä. Tämän viikonlopun vastustajat ovat erittäin hyviä tasonmittaajia loppukautta ajatellen.

Lauantainen sarjavastus Tapanilan Erä on yksi sarjan kovimmista joukkueista ja on kahdella edellisellä kaudella edennyt aina finaaliin saakka, vaikkakin joutunut molempina vuosina tyytymään hopeamitaliin. Joukkue majailee tällä hetkellä sarjassa sijalla kolme, Kooveen ollessa neljäs samalla pistemäärällä, mutta huonommalla maalierolla. Ottelusta on näin ollen syytä odottaa tiukkaa vääntöä. Tapanilan Erän joukkue ei ole ikärakenteeltaan mikään erityisen vanha, mutta kokemusta liigatasolta löytyy paljon. Kaikille suomalaista salibandya seuranneille lienevät tuttuja pelimiehet kuten Jani Kukkola, Pasi Laitila, Markus Bollström, Mika Moilanen ja Lauri Kapanen. Joukkue ei ole vielä onnistunut vielä saavuttamaan sitä kaikkein kirkkainta kruunua, eli suomenmestaruutta, mutta joukkueessa olisi tähän kuitenkin riittävä määrä potentiaalia. Erää luotsaa nuorisomaajoukkueista tuttu valmentaja Petteri Bergström. Joka tapauksessa ottelu ei tule olemaan helppo Kooveelle, mutta ei varmasti myöskään kotijoukkue Erälle.

Kooveella on tällä viikolla harvinainen kolmen vierasottelun putki. Keskiviikkoisesta vierailusta Loviisaan oli kotiintuomisina 5-8-voitto. Erä on kuitenkin aivan eri luokan vastustaja ja joukkueen on pelattava omaa hyvää peliään, että tästäkin pelistä saataisiin ansaitut kaksi sarjapistettä. Kooveen peli on ollut koko kauden nousujohteista ja joukkueelta on löytynyt venymiskykyä myös tiukemmissa kamppailuissa. Tomas Sladky on ottelusta poissa. Eilisestä Loviisa-pelistä puuttunut Valtteri Sainio on jälleen mukana. Viime aikoina vireessä ovat ainakin pisteiden valossa olleet erityisesti Veli-Matti Luukko, Marko Lahtinen ja Lasse Salminen. Vaikka Kooveeta voikin pitää hienoisena altavastaajana tähän otteluun on sen tämän kauden otteet osoittaneet, että omaa pelikirjaa noudattamalla joukkue kaataa kenet tahansa. Tällä kertaa ottelua edeltäviä mietteitä tarjoili valmennustiimin kuopus Juuso Jehkinen.

Jehkinen vs. Bergman
Odotukset/tunnelmat lauantain otteluun?

Jehkinen:
-Tässä on nyt pitkä voittoputki takana. Edelliset vastustajat ovat olleet hiukan altavastaajia. Erä on hienoinen ennakkosuosikki otteluun. Joukkueessa on paljon taitoa ja kokeneita, ennakkoluuttomia nuoria pelaajia.

Bergman:
-Hyvillä fiiliksillä, mukava päästä jälleen pelaamaan. Kahden hyvän urheilullisen joukkueen mittelö tiedossa.

Loukkaantumistilanne/poissaolot?
Jehkinen:
-Ainoastaan pieniä loukkaantumisia ja Sladky Tshekeissä.

Bergman:
-Loukkaantuneet: Tommi Aro ja Mikko Pasanen

Vastustajan vahvuudet?
Jehkinen:
-Erällä ei ole juuri heikkouksia. Erittäin monipuolinen joukkue. Matala karvaus, mutta pystyvät karvaamaan myös korkeammalta. Taitoa riittää paljon. Mainittavia pelaajia mm. Kukkola, Kapanen, Laitila, Moilanen ja Bollström. Valmennus on hyvää ja joukkueesta näkee, että on pelattu useampi vuosi yhdessä.

Bergman:
-Vierasjoukkue on isokoinen ja fyysinen joukkue, jonka hyvien suunnanmuutosten kanssa täytyy olla jatkuvasti hereillä ja huolehtia omasta viisikkotasapainosta, jotta jatkuva puolustusvalmius säilyy. Vierasjoukkueesta seuraisin erityisesti heidän parasta pistemiestään Veli-Matti Luukkoa.

Terveisiä vastustajan valmentajalle?
Jehkinen:
-Pelataan hyvä ja rehti matsi ja parempi voittakoon lopuksi.

Bergman:
-Pelataan rehti, viihdyttävä ja yleisöön menevä ottelu  ;)

Arvio ottelun kulusta/lopputuloksesta?
Jehkinen:
-Aluksi luultavasti hieman tarkkaillaan tilannetta. Taktisia muutoksia ilmenee varmasti pelin edetessä ja molemmat koittavat iskeä jossain vaiheessa. Peli ei varmasti sinänsä ailahtele ja ratkeaa lopulta pieniin juttuihin.

Bergman:
-Tasaista alusta loppuun, mutta vierasjoukkueen pettymykseksi kotijoukkue voittaa.

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää