Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveella sunnuntain ratoksi vierasmatka Seinäjoelle

 
Kooveella sunnuntain ratoksi vierasmatka Seinäjoelle

Koovee ja SPV ovat jo tällä kaudella jo kertaalleen kohdanneet toisensa runkosarjassa. Tämän ottelun ottelun Koovee "klaarasi" hiuksenhienosti ottamalla 6-5 kotivoiton seinäjokilaisista. SPV on salibandyliigassa tällä hetkellä Kooveeta kaksi pistettä jäljessä sijoituksenaan viides sija. Joukkueella on myöskin kolmen ottelun viikko, mutta päinvastoin kuin Kooveella on Peliveljillä kolme kotiottelua viiteen päivään. Tämän kauden joukkueesta on esille nostettavissa ainakin Tatu Väänänen huimalla +- tilastollaan, joka näyttää komeasti 28:aa positiivisella puolella. Pisteiden valossa eniten tuhoa ovat kylväneet vanhat tutut Sami Koski ja Mikko Kohonen. Joukkueen valmentaja Tommy Koponen luottanee Kooveeta vastaan omaan pelitapaansa eikä lähde muuttamaan sitä sunnuntaita varten. Vierasjoukkue on ottelussa hienoinen ennakkosuosikki. Mutta mitä mieltä itse kilpailusta, eli Suomen cupista on joukkueen puolustukseen paluumuuton tehnyt Harri Karjala?:

- Suomen cup on toinen tärkeä kilpailu kauden aikana sarjan ohessa. Lähdemme siitä oletuksesta, että ottelu on yhtä tärkeä kuin sarjapelikin. Koovee on aina paha vastustaja meille.

Miesten edustusjoukkueen kannalta viikko on harvinaisen raskas kolmesta vierasottelusta johtuen. Pelillisesti molemmat ottelut tulevat olemaan erittäin tiukkoja ja kaikkien osa-alueiden tulee toimia, että näistä molemmista otteluista saalistetaan voitot. Koovee eteni edelliskaudella, jopa finaaliin asti cupissa, mutta kirkkainta mitalia ei sillä kertaa saavutettu. Sinänsä sunnuntain ottelua on vaikea etukäteen spekuloida, koska launtaiset sarjaottelut voivat verottaa pelaajia tai asettaa pelikuviot muuten uuteen uskoon. Koovee on kuitenkin siis ennakkosuosikki ja sen pelitapa tuntuu olevan SPV:lle vaikea pala purtavaksi. Runkosarjaottelut ovat viime vuosina olleet vierasjoukkueen heiniä, mutta viime vuoden pudotuspeleissä SPV oli vahvempi. Ottelusta tulee varmasti tiukka kamppailu, josta ei myöskään puutu vauhtia. Kooveen maalivahdilla Pekka Niemisellä on ainakin henkinen yliote SPV:stä edellisen ottelun loistoesitysten perusteella. Kooveen ikitaistelija Vesa Wettervikin mielipide cupista on seuraavanlainen:

-No onhan Suomen cup sinänsä tärkeä, vaikka palkinnot eivät ole kovin kummoiset. Toisaalta cup myös vie vapaita viikonloppuja pois. Sunnuntain ottelusta tulee kuitenkin tiukka kamppailu.

Jehkinen vs. Koponen
Tunnelmat/odotukset otteluun?

Jehkinen:
-Tällä viikolla on tosiaan kolme vieraspeliä ja SPV:llä kolme peliä kotona, että sinänsä pelikuormitus on sama. Palauttelut ovat erittäin tärkeitä. SPV on erittäin tuttu vastus viime kausilta ja tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen meni meidän nimiin. SPV on varmasti sisuuntunut. Joukkueessa on taitoa ja tahtoa. Heillä on kova ylivoima.

Koponen:
-Lähdemme otteluun selkesäti altavastaajan asemasta. Ei olla koskaan muistaakseni voitettu runkosarjassa, ainoastaan "pleijareissa". Koovee on paha yksittäisissä otteluissa. Aiomme nyt muuttaa hieman historiaa.

Loukkaantumiset/poissaolot?
Jehkinen:
-Varma poissaoleva on ainakin Tomas Sladky, joka on tällä hetkellä Tshekeissä. Lauri Hannelius on myös Kanadan maajoukkueen mukana.

Koponen:
-Teppo Mäkelä loukkaantui Happeeta vastaan ja polvi operoidaan ensi kuun 7. päivä. Petri Mannisella on keuhkoputkentulehdus.

Vastustajan vahvuudet/huomionarvoiset pelaajat?
Jehkinen:
-Pelaajista voi mainita ainakin Kosken ja Kohosen. Itse joukkue nojaa taktisesti paljolti vastahyökkäyksiin ja agressiiviseen karvauspeliin. Paljon ottelusta ratkaistaan keskialueella. Joukkueessa on paljon työmyyriä ja paljon liikettä.

Koponen:
-Nieminen on ollut aina kova meitä vastaan ainakin yksittäisissä peleissä. Myös kotiseuduilta tuttu Luukko on aina vaikea vastustaja. Joukkue pelaa puolihidasta peliä mikä on meille vaikeaa. Koovee on meille paha vastus ainakin yksittäisissä otteluissa.

Terveisiä vastustajan valmentajalle?
Jehkinen:
-Tiukkaa vääntöä luvassa.

Koponen:
-Toivottavasti ette lähde niin iloisina Tampereelle, kuin tulette tänne.

Ottelun kulku/lopputulos?
Jehkinen:
-Todennäköisesti tasainen vääntö. Ei niin kontrolloitua peliä luvassa. Vastustaja "höökii" päälle. Pallonmentykset ratkaisevat. Se kumpi tekee paremmin maaleja voittanee.

Koponen:
-Äärimmäisen tiukka peli. Ottelu ratkennee maalin marginaaliin. Jos ratkaisua nyt ylipäänsä peliajalla saadaan.

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää