Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Alun pohjanoteeraus vei naisilta voiton avaimet

 
Alun pohjanoteeraus vei naisilta voiton avaimet

Naisten edustus aloitti kotiottelunsa Indiansia vastaan niin huolimattomasti ja ponnettomasti, ettei lopun kohtuullinen esitys riittänyt paikkaamaan vahinkoa. Oikeastaan vastustaja olisi voinut tehdä alussa maaleja enemmänkin, mutta kahden maalin johto ensimmäisestä erästä jätti vielä hyvät mahdollisuudet pisteiden kuittaamiseen. Toisen erän alussa pallo kuitenkin kimposi omaan maaliin, eikä kotijoukkue pystynyt sen jälkeen hyödyntämään hyvistäkään paikoista kuin yhden.

Kooveen naisilla oli norsun kokoinen ongelma oman pään pelaamisessa ja etenkin avauspelissä. Toisessa erässä muutama kaaripallo loi toiveita avauspelin paranemisesta helpoimman kautta, mutta missään vaiheessa ottelua hyökkäyksiin lähdöt eivät vaikuttaneet vaivattomilta. Indians sai johtonsa helposti, mutta pelasi neljän maalin johtoasemassa erittäin järkevästi. Kotijoukkue ei kovasta yrityksestä huolimatta päässyt edes lopussa vyöryttämään kunnolla peliä espoolaisten päätyyn.
- Alku oli todella tahmea. Pallo makasi omassa päässä, eikä vaan päästy liikkeelle. Avauspelin olisi pitänyt olla paljon nopeampaa kaverin tiiviin karvauksen purkamiseksi, päävalmentaja Jani Perkonmäki tuskailee.
Pisteet valmennukselle siitä, että aikalisä käytettiin vastustajan neljännen maalin kohdalla eikä pelin viimeisellä minuutilla.

Vastustaja karvasi ja peitti tehot pois

Koovee auttoi vastustajaa pääsemään kunnolla niskan päälle, mutta Indians ansaitsi voittonsa myös oman pelinsä ansiosta. Se karvasi tiiviisti ja ennakkoluulottomasti, vielä neljän maalin johtoasemassakin.
- Kunniaa myös kurinalaisesta peittopelistä, joka meillä toimi vain ajoittain. Kaveri pääsi toimittamaan paljon palloja maalille. Hyökkäyspeli oli meillä ok, joskin tehot jäivät puuttumaan, Perkonmäki sanoo.

Pia Mäenpää laukoi useamman kerran reippaasti pakin paikalta, ja sellaisesta vedosta syntyi myös illan ainokainen Kooveen maali. Laadukkaita maalitilanteita oli maalien ja Indiansin Maaret Arajärven torjuntojen määrään nähden paljon, mutta pallot eivät löytäneet maaliinsa edes hyvällä onnella. Kun myös Tanja Henttinen sai venyä useamman kerran hyviin pelastuksiin, voidaan todeta maalivahtien hoitaneen hommansa hyvin. Hyökkääjistä Milla Vähälä pörräsi sen verran tehokkaasti, että ansaitsi kotijoukkueen parhaan pelaajan palkinnon. Vieraiden parhaana palkittiin Jatta Kosonen (1+1).

Erätauot parasta antia

MM-kisojen vuoksi arkena pelatun pelin valopilkkuina olivat erätaukojen ohjelmat sekä painosta uunituoreina otteluun saadut kannustusvälineet, joita enemmistö tuntuu kutsuvan läpsyköiksi. Läpsyköiden käyttö sujui paikoitellen erittäin mallikkaasti, mutta jatkamme toki harjoituksia seuraavassa kotiottelussa heti vuodenvaihteen jälkeen. Erätauoilla Kooveen erityissalibandyryhmät esittivät pirteää peliä ja B-tytöt saivat kunnian olla valmentajansa Matias Ramstedtin tentattavana ottelun tapahtumista. Tarinaa tuli tytöiltä enemmän kuin vaitonaisilta valmentajilta, ja haastattelijalla oli hommaan analyyttinen ja sujuva ote.

Naisten edustus ei ollut tänään parhaimmillaan, vaan avauserän osalta jopa huonoimmillaan. Huono kenraali voi kuitenkin tietää hyvää ensi-iltaa: Lauantaina joukkue pelaa ensimmäistä kertaa historiansa aikana paikasta Suomen Cupin finaalissa. Vastassa on kivikova SB-Pro, joten helpolla finaalipaikka ei irtoa. Hyvinkään cup-ottelun ennakko on luvassa myöhemmin tänään, ja ottelun aikana voi lukea kommentteja osoitteessa www.twitter.com/kooveelive. Koovee toivottaa kannattajansa tervetulleeksi myös paikan päälle, kun matkakaan ei ole järin pitkä. Ottelu alkaa lauantaina kello 17 Martinhallissa (Martintorinkuja 2, Hyvinkää).

Kooveen (Kimmo Pitkänen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää