Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naiset taistelevat cupin finaalipaikasta

 
Naiset taistelevat cupin finaalipaikasta

Naisten edustuksella on tiukka paikka huomisessa Suomen Cupin välierässä, kun se pyrkii yllättämään SB-Pron tämän kotikentällä. Isosta yllätyksestä olisi todella kysymys, sillä SB-Pro voitti lokakuun liigaottelun maalein 9-3 ja on yksi liigan mitalisuosikeista. Toisaalta Koovee onnistui cupin edellisellä kierroksella kesyttämään Tiikerit hurjan loppukirinsä ansiosta. Jatkoaikavoitosta joukkue saa varmasti virtaa ja uskoa myös tähän otteluun. Peräti 72 maalia liigassa latonut SB-Pro on puolestaan osoittanut kahdella viime kierroksella merkkejä inhimillisyydestä, kun SB Vantaa niisti siltä pisteen ja Classic murjoi Nurmijärven likat keskiviikkona peräti 10-2.

Koska ottelun ennakkoasetelma on niin selkeä, ei Kooveen päävalmentajan ajatukset pelin hengestä tule kenellekään isona yllätyksenä: Hyvinkäällä on edessä kyttäyskeikka.
- Pro on taitava pallollisena ja todella vahva maalin edessä. Meidän aseemme on nopeat käännöt ja vastaiskut, mutta liian passiiviseksikaan ei saa jämähtää, Jani Perkonmäki muistuttaa.
- Haemme pelistä pieniä onnistumisia, joista voi lopulta kertyä yksi yllättävän iso onnistuminen joukkueena. Kokemus on myös osoittanut, että joukkueella on kyky pelata hyvää peliä tukalassakin tilanteessa ennakkoon vahvaa vastustajaa vastaan.

Lindholm:
Kova fiilis pelata kauden paras peli

Puolustaja Ninja Lindholm sai edellisessä ottelussa valmennukselta ruusuja tinkimättömästä työskentelystään. Joukkueen pelissä hän kaipaa parannusta erityisesti maalintekoon ja avauspeliin. Perkonmäen tapaan myös Lindholm pitää SB-Prota selkeänä ennakkosuosikkina.
- Taitava joukkue, josta löytyy paljon lahjakkaita yksilöitä. Meidän on oltava tällä kertaa hereillä alusta asti ja pystyttävä pelaamaan ehjät 60 minuuttia. Virheisiin ei ole varaa.

Joukkueensa pelaajista Lindholm nostaa esiin viime ottelut mainosti taistelleen Milla Vähälän. Hän kuitenkin uskoo onnistumisiin laajalla rintamalla. Se on ainakin varmaa, että lauantain peliin SB-Pro saa vastaansa sisuuntuneen Kooveen.
- Peliin lähdetään täysillä latautuneina ja jokaisella pelaajalla on kova halu näyttää, että pystyy parempaan kuin mitä tähän mennessä on nähty. Meillä ei ole mitään muuta kuin voitettavaa.

Omia peliesityksiään Ninja Lindholm haluaisi parantaa kaikilla osa-alueilla.
- Erityisesti lähden tavoittelemaan voittoja kaksinkamppailuista ja parempaa avauspeliä. Pisteillekin olisi tietysti kiva päästä. Kausi on sujunut vaihtelevasti, ja mukaan on mahtunut hyviä ja vähemmän hyviä pelejä. Tällä hetkellä on kova fiilis päästä pelaamaan ja pelata viikonloppuna tähänastisen kauden paras peli.

Jos sitten SB-Pro on välierässä yllätettävissä, niin entä finaalin vastustaja?
- Molempia vastaan kärsittiin niukat tappiot, joten revanssi kummasta tahansa kelpaisi. Henkilökohtaisesti NST olisi aavistuksen mieluisampi.

Yllättääkö Koovee - seuraa peliä Twitterissä tai Hyvinkäällä

Edellisen kohtaamisen ja liigan pistepörssin perusteella erityisesti Hietamäet pitäisi saada kuriin. Sisaruksista Mirja nakutti tehotilastoihin 3+1 ja Laura 2+2. Elina Kujalalle ja Mira Wickmanille kirjattiin molemmille kaksi tehopistettä. Myös Sanna Roisko on ollut tällä kaudella kovassa vauhdissa. Kooveella oli ottelussa oma vahva jaksonsa, kun tamperelaiset nousivat Tiina Lehdon, Satu Sainion ja Henna-Maija Turusen maaleilla neljän maalin takaa-ajoasemasta yhden maalin päähän. Lento lässähti kuitenkin jäähyyn, joka muutti mallikkaan ylivoiman sekoiluksi tasavajaalla. Kunhan joukkue saa keskittymisensä kuntoon alkuvihellyksestä loppusummeriin saakka, voidaan odottaa loistaviakin tuloksia.

Ottelun aikana voi lukea kommentteja Koovee Livessä Twitterissä. Koovee toivottaa kannattajansa tervetulleeksi myös paikan päälle, kun matkakaan ei ole pitkä. Peli alkaa lauantaina kello 17 (Martintorinkuja 2, Hyvinkää). Kello 14 alkavassa ensimmäisessä välierässä kohtaavat NST ja Erä III.

Kooveen (Kimmo Pitkänen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää