Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ei sentään finaaliin naisten cupissa

 
Ei sentään finaaliin naisten cupissa

Naisten edustus ei onnistunut Suomen Cupin välierässä yllättämään liigan vahvimpiin joukkueisiin lukeutuvaa SB-Prota. Takkiin tuli lukemin 1-4 (0-2, 0-1, 1-1). Ongelmat olivat ottelun avauserässä, avauspelissä sekä terävyydessä maalintekotilanteissa. Maalisuhde ja pronssimitalit eivät cupissa paljon lämmitä, mutta joukkueiden edelliseen kohtaamiseen verrattuna tappiota voidaan pitää jopa torjuntavoittona. Lokakuun liigaottelussa samalla kentällä SB-Pro pöllytti Kooveeta 9-3. Mahdollisuus revanssiin tarjoutuu heti liigan toisen kierroksen alkajaisiksi, kun joukkueet ottavat yhteen Kaukajärvellä sunnuntaina 2. tammikuuta.

Tamperelaiset olivat ennakkoon selvässä altavastaajan asemassa. Toisaalta tästä asetelmasta oli tarkoitus ottaa kaikki ilo irti ja taistella viimeiseen saakka, keskiviikon kotitappiosta sisuuntuneena. Odotusten mukaista kyttäyskeikkaa ottelusta ei kuitenkaan syntynyt, vaan Koovee pystyi läpi ottelun myös aktiiviseen hyökkäyspeliin. Pronssiset mitalit eivät monen pelaajan kaulassa kauaa killuneet. Tappio oli suuri pettymys ehkä juuri siksi, ettei SB-Pro ollut niin ylivoimainen, etteikö ottelu olisi ollut voitettavissa.
- Harmittavia maaleja, joista muutama tuli meidän pelaajan karkeista virheistä, päävalmentaja Jani Perkonmäki kertaa. Mutta hän löytää ottelusta myös hyvää.
- Joukkue taisteli ja yritti, mutta kaveri oli hieman parempi. Saimme hyvin paikkoja, joista olisi paremmalla viimeistelyllä saatu aikaiseksi tiukkakin vääntö.

Mäkinen osoitti osaamisensa maalissa

Paikka välierässä oli kautta aikain paras Kooveen naisten sijoitus Suomen Cupissa. Ennen kaikkea voi olla tyytyväinen siihen, että Koovee kokosi rivinsä keskiviikon pelistä hyvään taisteluun. Kaikilta osin joukkue ei ollut parhaassa mahdollisessa vireessä, mutta mukana oli sen verran niukasti pelaajia, ettei valmennukselle jäänyt mahdollisuutta isompiin muutoksiin kokoonpanossa. Siirtyminen kahteen hyökkäysketjuun olisi tosin tuonut pelivaraa valita kentälle parhaassa vedossa olevat ja vähiten virheitä tekevät pelaajat.

Sonja Mäkinen (kuvat) hyödynsi hienolla tavalla näyttöpaikkansa Kooveen maalissa. Loppusilauksena Mäkinen peitti suvereenisti Jenni Morottajan rangaistuslaukauksen. Pakkipari Pia Mäenpää - Satu Sainio pelasi myös varmasti. Hyökkäyspäässä Jetta Uotilan ketju pelasi pirteää hyökkäyspeliä, mutta ottelut ratkaiseva viimeistely ontui.

Kooveen ainoan maalin syntyi kolmannen erän alussa. Jetta Uotila ja Jonna Rousku hyökkäsivät ensin väkevästi, pallo kimposi torjunnasta laitaan, josta Ninja Lindholm tälläsi pallon verkkoon.

Tammikuussa kaikki mukana ja hereillä

Niin cup-ottelut kuin liigapelitkin ovat osoittaneet, että Koovee voi yllättää kärkijoukkueen hetkellä millä hyvänsä. Maalin tappiot Erä III:lle ja NST:lle sekä tasapeli ja voitto Tiikereitä vastaan luovat uskoa yritykseen. Myös lauantain ottelussa Koovee oli selvästä tappiosta huolimatta hengitysetäisyydellä. Se on niin pienestä kiinni. Joulutauolle lähdetään liigan viimeiseltä pudotuspelipaikalta.

Paljon ratkaisee se, miten hyvin joulutauko pystytään hyödyntämään. Tässä kohtaa vaaditaan selkärankaa valmennukselta, kapteenistolta ja jokaiselta pelaajalta henkilökohtaisesti. Heti uuden vuoden jälkeen on oltava sataprosenttisesti valmiina ensimmäiseen peliin. Tammikuussa edessä on otteluita niin kärkijoukkueita kuin pudotuspeliviivan tuntumassa olevia joukkueita vastaan:

SU 2.1. klo 15.45 (Kaukajärvi): N1 - SB-Pro
LA 8.1. klo 18.30 (Twitter): SB Vantaa - N1
SU 9.1. klo 17.00 (Twitter): PSS - N1
LA 22.1. klo 15.45 (Kaukajärvi): N1 - Classic
SU 23.1. klo 15.45 (Kaukajärvi): N1 - Erä III
KE 26.1. klo 18.30 (Twitter): Tiikerit - N1

Kooveen (Kimmo Pitkänen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää