Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trackers saapuu Kooveen vieraaksi

 
Trackers saapuu Kooveen vieraaksi

Miesten edustusjoukkue palaa joulutauolta ensi viikon maanantaina ja kohtaa kotonaan hämeenlinnalaisen Trackersin. Joukkueet kohtasivat kertaallee tämän kauden alussa, jolloin Koovee oli etevämpi lukemin 3-9. Ottelu myös televisioidaan, eli jos haluat mahdollisuuden näkyä satunnaisesti valtakunnallisella televisiokanavalla tule paikalle nauttimaan miesten salibandyliigasta.

Vierasjoukkue on onnistunut tällä kaudella keräämään tähän mennessä kahdeksan pistettä, joka oikeuttaa 12:sta sijaan salibandyliigassa. Joukkue ei ole liigan nimekkäimmästä päästä, mutta hämeenlinnalasilla on silti muutama varsin vaarallinen pelimies joukoissaan. Trackersilla on myös alati vaarallinen ylivoima ja hyökkääjä Risto Parikka johtaakin koko liigan ylivoimapistepörssiä tehoilla 4+6. Lisäksi Timo Johansson majailee koko liigan pistepörssissä sijalla 13 Parikan ollessa tässä tilastossa heti seuraavana. Tässä siis parivaljakko jota tulee erityisesti seurata oman pään osalta. Trackersin ongelma on se, että vaikka joukkue on kovalla yrityksellä varustettu melko nuori kokoonpano, ei se pysty pallollisesti haastamaan nimekkäämoiä vastustajiaan. Joukkuetta luotsaa tamperelaista salibandya seuranneille tuttu nimi Jani Blad.

Kotijoukkueen syyskausi sujui odotetun hyvin, eikä varsinaisia notkahduksia tapahtunut. Joukkueessa on myös näkynyt kauden mittaan pelillistä ja henkistä kehitystä. Koovee ilmoitti jo kauden alussa, että tavoitteet ovat pitkällä keväässä ja ainakin tähän asti tulos on näyttänyt tämän suhteen hyvältä. Tulevaisuudessa joukkue pyrkii edelleen kehittämään pallollista peliään yhä parempaan suuntaan. Ottelua ajatellen kannattaa pistää merkille varsinkin Veli-Matti Luukko, joka on pelannut tasaisen mainiosti läpi kauden joukkueen hyökkäyspäässä tehden siinä samassa tehot 18+10, joka oikeuttaa liigan pistepörssissä viidenteen sijaan. Puolustuksen Janne Lamminen valittiin joukkueen sisällä syyskauden pelaajaksi eikä syyttä, koska miehen otteet ovat olleet erittäin vahvoja puolustus- sekä hyökkäyspäässä. Maalivahtiosastolla on myös hyvä tilanne, koska molemmat maalivahdit Pekka Nieminen ja Olli Tuomarla ovat esiintyneet vahvasti pelaamissaan otteluissa. Kotijoukkueen tulee onnistua omassa pallollisessa pelissään ja joko pelata erinomaista alivoimaa tai välttää jäähyjä ottaakseen selkeän kotivoiton tästä pelistä.

Valmentajat vastakkain
Santanen vs. Blad
Mitkä ovat tunnelmat ja kuinka joulutauko on sujunut?
Santanen:
-Syyskauden viimeisen pelin jälkeen oli muutamat treenit ja sitten alkoi joulutauko. Ennen maanantaita keretään vetämään neljät treenit. Kaikki tämä kevättä ajatellen.

Blad:
-Osittain haavoja nuollessa. Poissaoloja on ollut erinäisistä syistä, mutta koska kyse on amatööriurheiusta ei se mikään ihme olekkaan. Ei siis täydellisesti, mutta ei varmaan muillakaan joukkueilla.

Poissaolot?
Santanen:
-Ei muita, kuin Lauri Hannelius, joka on jääkiekkoreissulla Kanadassa.

Blad:
-Sami Saarinen ja Janne Uotila+ muutama kysymysmerkki joiden kohta selviää viimeistään maanantaina.

Vastustajan vahvuudet?
Santanen:
-Joukkueella on muutama hyvä yksilö. Lisäksi erittäin hyvä ylivoima. Ainakin aikaisempina vuosina ollut vaikeuksia sääntöjen rajamailla pelaamisen suhteen.

Blad:
-Edelleen laadukkaat kolme ketjua. Eritääin tasainen suorittaja.

Omat vahvuudet?
Santanen:
-Pelin kehittäminen yhä pallollisempaan suuntaan, jolla saadaan lisää elementtejä peliin. Hitaat hyökkäykset. Kevättä kohden parannetaan koko ajan.

Blad:
-Ennen taukoa meni hieman huonommin. Viisikkopeli tulee saada kuntoon.

Terveisiä vastustajan valmentajalle?
Santanen:
-Muista laittaa puku päälle, kun ollaan tv-kameroiden edessä!

Blad:
-Ollaan sitkeä joukkue kameroiden edessä. Uusi vuosi ja uudet kujeet.

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää