Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee matkaa sunnuntaina Seinäjoelle

 
Koovee matkaa sunnuntaina Seinäjoelle

Miesten edustusjoukkue matkaa sunnuntaina jo toista kertaa tällä kaudella Seinäjoelle Spv:n vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen sarjassa ja kertaalleen Suomen cupissa. Koovee oli liigaottelussa vahvempi ja Spv otti vajaamiehisestä Kooveesta voiton cupissa hieman kyseenalaisestikin jatkoajan jälkeen. Molemmat ottelut olivat erittäin tasaista vääntöä ja tätä on odotettavissa myös sunnuntaiselta kamppailulta.

Spv majailee liigan neljännellä sijalla ollen vaan pisteen päässä kolmantena taistelevaa Kooveeta. Seinäjokilaiset ovat parantaneet otteitaan pikku hiljaa kauden mittaan ja joukkue on tämänhetkisessä sarjassa kuntopuntareiden mukaan yksi kovimmista. Spv:lle tyypillinen pelinopeus on vastustajan kannalta vaarallinen, koska joukkueesta löytyy huippuratkaisijoita, kuten maailmanmestari Mikko Kohonen ja huipputaitava Sami Koski. Puolustuksen tukipilarina voidaan pitää niin ikään maailmanmestareihin luettavaa Tatu Väänästä. Joukkueen ongelmana on ollut materiaalin kapeus varsinkin, kun puhutaan maalinteosta ja puolustuspelaamisesta. Tässä on kuitenkin havaittavissa muutosta parempaan suuntaan ja esimerkiksi Tuukka Kiviranta on nostanut päätään viime aikoina. Spv:n kannalta Koovee on erittäin paha vastus ja kotijoukkueella tulee olemaan vaikeuksia vieraiden kanssa tälläkin kertaa.

Koovee on pelannut koko kauden nousujohteista peliä ja sen sarjasijoitus voi muuttua viikonlopun aikana jo liigan toiseksi. Joukkue on pelannut tasaisen vakuuttavasti eikä varsinaisia ailahduksia ole ollut. Vaikeuksia on ollut havaittavissa taukojen jälkeisissä otteluissa, kuten viime maanantaina, mutta sunnuntaina joukkue on todennäköisesti taas erittäin iskukykyinen. Maanantaina hyvin pelanneelta Marko Lahtiselta voinee odottaa lisätehoja tässä kamppailussa. Ehkä viime aikoina hieman vaisummalta Tomas Sladkylta saa myös odottaa hyvää tulosta tässä ottelussa jos mies ehtii kuntoutua sunnuntaihin mennessä. Tärkeintä joukkueen pelin kannalta on pitää palloa ja luoda sitä kautta Spv:lle pakonomainen tarve säntäillä itsensä ulos pelistä. Jos joukkueita vertaa keskenään, niin pelityylit ovat aikalailla erilaiset, vaikka Spv onkin yrittänyt siirtyä yhä pallollisempaan suuntaan. Spv on vierasjoukkueelle paha vastustaja, mutta pallollinen yliote tuonee Kooveelle tarvittavat pisteet ottelusta.

Valmentajat vastakkain
Riihimäki vs. Koponen
Millä tunnelmilla otteluun?

Riihimäki:
-Viimeisessä yhdeksässä pelissä on tullut ainoastaan yksi tappio ja se on erittäin hyvä merkki. Taukojen jälkeen peli on ollut melko huonoa, mutta tähän otteluun lähdetään hyvällä mielellä.

Koponen:
- Revanssihengessä. Hävisimme syksyllä Kooveelle. Nyt pyrimme tekemään saman kuin Tps:stä vastaan ja ottamaan voiton tästä toisesta kohtaamisesta.

Loukkaantumis-/poissaolotilanne?
Riihimäki:
-Sladky ja Lasse Salminen omat mahdollisesti poissa, vaikkakin pystyvät harjoituksiin osallistumaan. Näillä näkymin ei muita poissaoloja.

Koponen:
-Petri Manninen on poissa. Muuten täysi miehitys.

Vastustajan vahvuudet juuri tätä ottelua silmällä pitäen?
Riihimäki:
- No viime ottelun hävisimme jatkoajalla. Erittäin paha ja hyvin pelaava vastus. Joukkueen tehot ovat olleet pitkälti kahden kaverin  ja yhden ketjun varassa. Joukkueella on myös hyvä ylivoima ja kuntopuntarin mukaan ehkä kovin vastus tällä hetkellä.

Koponen:
-Meille erittäin hankala, koska hyökkäävät hitaasti ja pitävät paljon palloa. Varma ja hyvin rutinoitunut joukkue, jolla on hyvä maalivahtipeli. Erittäin hankala juuri verkkaisuuden vuoksi, pyrimme tässä ottelussa vaikeuttamaan sitä.

Omat vahvuudet juuri tätä ottelua silmällä pitäen?
Riihimäki:
- Pallollinen peli kehittyy jatkuvasti. Hyvä kurinalainen puolustuspelaaminen. Pysytään poissa boxista ja pelataan hyvää omaa peruspeliä. Nämä top-6 sarjasijoittuneiden keskenäiset pelit ovat aina ertyisen miellyttäviä.

Koponen:
-Pelinopeus ehdottomasti. Lisäksi puolustuspeli on parantunut. Myös pallollisen pelaamisen kehitys tulee näkymään.

Terveisiä vastustajalle?
Riihimäki:
-"Tootsie koita pysyä pystyssä!"

Koponen:
-Tervetuloa taas Pohjanmaalle! Pyritään järjestämään taas hyvä tapahtuma, vaikkei teille niin mieluinen.

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Marko Lahtinen

27.6.1985
Tiedot

LasseSalminen

Lasse Salminen

29.9.1980 Tampere
Tiedot

TomasSladky

Tomas Sladky

9.8.1986
Tiedot


Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää