Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku-Volley vs. Sun Volley - 100-vuotisjuhlaottelu

 
Isku-Volley vs. Sun Volley - 100-vuotisjuhlaottelu

Tampereen Isku-Volley kohtaa maanantaina 17.1. klo 18.30 Mestaruusliigan kotiottelussaan hallitsevan Suomen mestarin Sun Volleyn. Ottelu on samalla Rantaperkiön Iskun 100-vuotisjuhlaottelu.

Vuonna 1911 perustettu  Rantaperkiön Isku on Tampereen Isku-Volleyn emoseura. Rantaperkiön Isku voitti ensimmäisen lentopalloilun miesten Suomen mestaruutensa vuonna 1963. Toinen mestaruus tuli vuonna 1988. Vuonna 1990 lentopalloilun miesten pääsarjajoukkue irtautui Rantaperkiön Iskusta Tampereen Isku-Volleyksi.

Isku-Volley on pelannut pääsarjatasolla yhtäjaksoisesti vuodesta 1980 asti, eli 31 kautta. Pelattuja otteluita on kertynyt yli tuhat, eli enemmän kuin millekään muulle joukkueelle tässä maassa. SM-sarjan/SM-liigan maratontaulukossa Isku on myös kärjessä. Seura on saavuttanut yhteensä neljä SM-kultaa, seitsemän SM-hopeaa ja seitsemän SM-pronssia sekä kolme Cup-mestaruutta.

Rantaperkiön Iskun 100-vuotisjuhlaottelussa nostetaan kattoon vuosien 1963 ja 1988 mestaruusviirit. Ne tekevät seuraa syksyllä Tampereen Isku-Volleyn 20-vuotisjuhlaottelussa kattoon nostetuille vuosien 2002 ja 2006 mestaruusviireille. Paikalle on kutsuttu myös kaikkien neljän mestaruusjoukkueen pelaajat. Lisäksi pitkällä erätauolla nähdään Rantaperkiön Iskun voimistelijoiden esitys.

Ottelu on myös URHOtv:n tv-ottelu.

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää