Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku ei päässyt juhlimaan voittoa

 
Isku ei päässyt juhlimaan voittoa

Tampereen Isku-Volleyn hyvä vire jäi ensimmäiseen erään Mestaruusliigan ottelussa Sun Volleyta vastaan. Ensimmäisestä erästä kotijoukkue otti selkeän 25-19 –voiton, mutta sen jälkeen peli kääntyi täysin. Isku-Volley ei päässyt juhlimaan voittoa emoseuransa Rantaperkiön Iskun 100-vuotisjuhlaottelussa.

- Ensimmäisessä erässä vastaanotto toimi hyvin, samoin torjunta. Saimme hakkuri Marko Ahon pysäytettyä mukavasti, mutta nuori poika (Ville Sorvoja) pääsi sen jälkeen juhlimaan. Vastaanotto katosi kokonaan alun jälkeen, eikä puolustus toiminut lainkaan, Isku-Volleyn valmentaja Jussi Heino joutui myöntämään.

Sun Volleyn valmentaja Sami Kurttila myönsi Isku-Volleyn pelanneen hyvin ensimmäisessä erässä, ja oman joukkueensa syyllistyneen tuttuun virheeseen.

- Meillä on ollut perisyntinä, että luulemme, että pystymme heti ratkaisemaan pelin syötöllä. Sitten käy päinvastoin, ja kaveri vain innostuu, kun me teemme kauhean määrän syöttövirheitä. Ensimmäisen erän jälkeen pojat ottivat vihjeestä vaarin, eivätkä jatkaneet räiskimistä, Kurttila kuvasi.

Vaikka Isku ei päässytkään juhlimaan ottelun jälkeen, muita juhlallisuuksia illan aikana nähtiin. Ottelua oli seuraamassa useita Iskun vanhoja mestareita vuosilta 1963, 1988, 2002 ja 2006. Ottelun aloituspallon heitti vuoden 1963 joukkueen joukkueenjohtaja Matti Hautanen ja kaikki paikalla olleet mestarit kukitettiin pitkällä erätauolla. Lisäksi kattoon nostettiin vuosien 1963 ja 1988 mestaruusviirit. Juhlatunnelmaa olivat luomassa myös TTY:n torvisoittokunta ja Rantaperkiön Iskun voimistelijat.

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jussi Heino

Tiedot


Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää