Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveelle vieraita Porista

 
Kooveelle vieraita Porista

Kooveen miesten edustusjoukkue jatkaa salibandyliigataivaltaan jälleen huomenna maanantaina, kun vastustajaksi saapuu FBT Pori. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa mentiin jatkoajalle, jonka aikana vierasjoukkue Koovee onnistui maalinteossa ja pisteet matkasivat Tampereelle. Kaukajärvellä on odotettavissa jälleen tiukka kamppailu, jonka saattaa ratkaista pienetkin marginaalit.

FBT Pori majailee tällä hetkellä liigassa sijalla 11. ja matkaa pudotuspelipaikkaan on kuusi pistettä.  Eron kurominen on vielä mahdollista, mutta helppoa se ei missään tapauksessa tule olemaan. Joukkue hävisi lauantaisen liigakamppailunsa melko rumalukuisesti 2-14 Spv:lle. Porilaisten ongelma tällä kaudella onkin ollut nimenomaan suoritusten tasaisuuden säilyttäminen. Nousijajoukkueille joihin pelaajat haalitaan mistä saadaan tämä on aika yleinen piirre. Joukkueen tämän kuaden paras pistelinko on ollut Miikka Läntinen, joka on tehnyt kunnioitettavat 26 maalia tähän mennessä. Myös Janne Hyvönen on onnistunut pisteiden valossa varsin hyvin. Joukkuetta valmentaa Ismo Läntinen.

Koovee on sarjassa tällä hetkellä viidennellä sijalla ja havittelee kotietua pudotuspeleissä. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueen tulisi pelata hyvin koko loppurunkosarjan ajan ja olla menettämättä liiaksi pisteitä. Joukkue pelasin lauantaina tiukan tasapelin Joensuun Josban kanssa ja ainakin ottelun viimeinen erä antoi osviittaa siitä, että joukkue on vireessä, kunhan kaikki palaset loksahtavat kohdalleen. Tärkeää olisi kuitenkin saada vastaavanlainen "flow" jatkumaan koko ottelun lävitse. Se, että joukkue koki Josbaa vastaan vääryyttä tuomariston osalta on omiaan lisäämään joukkueen "draivia" maanantain otteluun. Tällä hetkellä kuumimmassa vireessä ovat olleet Veli-Matti Luukko ja Marko Lahtinen. Puolustuspeli on ajoittain hieman tökkinyt viime aikoina, mutta pääpiirteissään ei mitään vakavia ongelmia ole havaittavissa. Valtteri Sainio on hoitanut puolustajankin tonttia varsin mallikkaasti tällä kaudella. Kooveeta (pää-)valmentaa Arto Riihimäki, mutta ennakkoa varten sanaisen arkkunsa avasi valmentaja Hannu Santanen.

Valmentajat vastakkain
Santanen vs. Läntinen
Millä tunnelmilla/odotuksilla lähdette otteluun?

Santanen:
-Tämä lauantainen pettymys pitää kääntää voitoksi maanantaina. Nämä lähes perättäiset pelit vastaavat pudotuspelimeininkiä mikä on hyvää harjoitusta. Maanantaina olemme valmiimpia.

Läntinen:
-Koko kausi on oikeastaan ollut eräänlaista pudotuspeliä. Lähdetään jokaiseen otteluun altavastaajana. Pitkä kausi on ollut ja näitä erinäisiä taukoja on riittänyt. Taitaa tämä olla Kooveellekkin tärkeä peli.

Poissaolotilanne?
Santanen:
-Varmasti poissa Tapio Kinnunen. Jussi Luoma, Kara Tilhe ja Ville Matikainen ovat flunssassa, mutta mahdollisesti käytettävissä maanantaina.

Läntinen:
-Muutama pelaaja mahdollisesti pois. Ei varmaa, mutta katsellaan.

Vastustajan vahvuudet?
Santanen:
-Vahvuutena on Porin erilaisuus muihin joukkueisiin verrattuna. Vahvuutena tämä siksi, ettei oikein aina tiedä miten heitä vastaan pelata. Pari hyvää yksilöä ja hyvää yritystä riittää.

Läntinen:
-Koovee oli hyvä jo viime vuonna ja tänä vuonna heiltä on noussut myös pari huippua yksilöä esille. Pitkäjänteisellä työllä saavutettu menestystä. Pelaa melko hyvin huononakin päivänä, toisin kuin meillä itsellä on.

Omat vahvuudet?
Santanen:
- Olemme taitavampi ja pallollisempi joukkue. Henkilökohtainen taitomme riittää. Pelaajamateriaali on myös parempi.

Läntinen:
-Viimeisestä neljästä voitettu kaksi. Eilen hävittiin hyvälle.Viimeksi Kooveeta vastaan mentiin jatkoajalle, mutta tälläkin kertaa hyvä lopputulos tulee ansaita. Kaukajärvi on huono pelipaikka ja eräänlainen loukkaus salibandyliigan standardeja kohtaan.

Arvio ottelun kulusta/lopputuloksesta?
Santanen:
-Ollaan hieman ärsyyntyneitä ja valmiina heti alusta alkaen. Alkuun satsataan ja ollaan parempia 60 min toisin, kuin tänään.

Läntinen:
-En osaa arvioida. Haastajina lähdetään. Oma peli tulee saada käyntiin ja laitetaan hyvä taistelu kehiin.

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää