Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pelin hallinta ei riittänyt voittoon naisten liigassa

 
Pelin hallinta ei riittänyt voittoon naisten liigassa

Koovee hallitsi peliä, mutta TPS teki maalit. Voittiko Kaukajärvellä sunnuntaina parempi vai onnekkaampi joukkue, riippuu paremmuuden määrittelystä. Palloilusarjassa maalit ratkaisevat, eikä toimiva avauspeli tai sujuva syöttely vastustajan kenttäpuoliskolla lopulta paljon mieltä lämmitä. Tulos 1-4 (0-0, 0-3, 1-1) pitää yllä TPS:n toiveita suoran putoamisen välttämisestä, mutta Kooveen pudotuspelihaaveille se oli kylmä suihku. Ehkä turkulaisilla oli pelissä vähemmän menetettävää, sillä lähes kaikki maalipaikat käytettiin rennon reippaasti hyväksi. Myös puolustus pystyi hillitsemään Kooveen rynnistystä.

Ottelun alku oli Kooveelta huolimatonta, mutta paikkoja syntyi jonkin verran molempiin päihin. Jotenkin tamperelaisten pelistä tuntui puuttuvan tekemisen meininki ja sähäkkyys. Toisessa erässä TPS tuntui onnistuvan joka hyökkäyksestä, sillä Tanja Henttinen torjui Kooveen maalilla vain kerran, mutta takaiskuja tuli peräti kolmin kappalein. Ongelma ei silti ollut niinkään maalivahtipelissä, joten Henttinen sai jatkaa ottelun loppuun asti. Ottelun jälkimmäisen puoliskon ajan naisten edustus hakkasi päätä seinään - ja palloa TPS:n Noora Vuorelaan. 16-vuotias kakkosmaalivahti olisi ehkä ansainnut 21 torjunnallaan ottelun parhaan pelaajan palkinnonkin. Ehkä toinen mokoma vetoja kilpistyi TPS:n peittopeliin.

- Huolellisuus niin syöttö- kuin puolustuspelissäkin oli heikkoa. Viimeistely tökki, ja kun kaveri perinteisesti oli tehokas, niin tulos oli tällainen. Pallonhallinta kyllä saatiin, mutta ratkaisut maalintekotilanteissa olivat joko liian hätäisiä tai kestivät liian kauan, eli peitto ehti väliin, Kooveen päävalmentaja Jani Perkonmäki harmittelee.

Kotijoukkueen kaksi alivoimaa kertoivat tasoerosta pallonhallinnassa, sillä niiden aikana TPS oli täysin aseeton. Varsinkin loppua kohti Kooveen kenttäpeli toimi vastustajaan verrattuna mainiosti, mutta maalinteko ei. TPS:n verkkoon oli isketty ennen tätä ottelua peräti 124 maalia, mutta tänään sen ainoan teki Pia Mäenpää Milla Vähälän syötöstä. Ehkä maaleja olisi tullut enemmän, jos vastuuta ei olisi niin usein siirretty huonommassa vetopaikassa olevalle kaverille? Seuraavassa ottelussa tilaa ja aikaa tulee olemaan vielä vähemmän, joten jokaisen on haluttava ratkaista peli.

Ensi sunnuntaina vain voitettavaa

Runkosarjaa on jäljellä nyt neljä ottelua. Ensi sunnuntaina kello 15.45 Kaukajärvelle saapuu sarjaa johtava NST. Edellisen kohtaamisen lappeenrantalaiset voittivat vain maalilla, mutta toisaalta joukkue on hävinnyt tällä kaudella vasta kahdesti. Selvän altavastaajan asemassa on henkisesti helpompi pelata, joten ottelusta haetaan ilman muuta isoa yllätystä. Tällä viikolla naisten valmennus taatusti miettii päänsä puhki erilaisia koostumuksia ja taktiikoita NST-pelin varalle.
- Nyt mitataan joukkueen henkistä kykyä, ja jotenkin joukkuetta täytyy herätellä, Perkonmäki lupaa.

NST:n jälkeen runkosarjassa pelataan vieraissa Happeeta (26.2.), kotona OLS:aa (27.2. kello 14) ja vieraissa Indiansia (6.3.) vastaan. Tie pudotuspeleihin on sunnuntain tappion ja PSS:n voiton jälkeen kovin kivinen, mutta panosta riittää joka tapauksessa viimeiseen otteluun saakka. Indiansin yhdeksäs tila on yhden pisteen päässä ja pudotuspelipaikaan on matkaa viiden pisteen verran.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää