Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee kohtaa perjantaina Loviisan

 
Koovee kohtaa perjantaina Loviisan

Miesten edustusjoukkue saa vieraita Loviisasta ensi perjantaina, kun Loviisan Tor matkaa paikan päälle perjantaisen salibandyliigaottelun kunniaksi. Tor pelasi viime viikolla kolme kovaa ottelua, joissa kaikissa oli vastassa liigan kärkipään joukkue, häviten niistä jokaisen. Kotijoukkue taasen hävisi eilisen ottelunsa Tps:lle, joten nähtävissä on varmasti kaksi sisuuntunutta ja voittoa halajavaa joukkuetta. Koovee voitti joukkueiden edellisen kamppailun lukemin 5-8.

Vieraille seuraava ottelu on kokonaisuutta ajatellen tuiki tärkeä. Tor majailee tällä hetkellä sijalla 11 ja on ainoastaan pisteen edellä viimeisenä olevaa AC Hakia. Lisäksi FBT Pori ja Trackers ovat tasapisteissä karsijoiden paikoilla. Joukkueelle kausi on ollut vuoristorataa ja tämänhetkinen tilanne vaatii ainoastaan voittoja. Loviisalaisilla ei varsinaisesti olee huimaa määrää liigakokemusta, saati ruitiinia, joka olisi tässä tilanteessa kullan arvoista. Toki joukkueella on riveissään huippupelaajia kuten Joni Niiranen ja Peik Salminen,  jotka ovatkin tällä kaudella kantaneet suurta vastuuta joukkueen maalinteosta. Pääosin joukkueen runko on kuitenkin melko kokematon. Tor kuitenkin taistelee varsin hyvin ja edellä mainitut yksilöt ja muutama muukin ovat taidokkaita ratkaisemaan otteluita. Loviisa joutuu tekemään täyden päivätyön pärjätäkseen rutinoituneelle kotijoukkueelle. Toisaalta myös yllätysmomentti on vierailla. Joukkuetta valmentaa Latvian maajoukkuevalmentaja Iiro Parviainen.

Kotijoukkueen edellinen peli ei sujunut ihan käsikirjoituksen mukaan, mutta perjantaille onkin odotettavissa uudestisyntynyt Koovee. Joukkue on kärsinyt viime aikoina influenssasta ja näin ollen viisikkoharjoittelu on ollut vaikeaa viimeisinä viikkoina. Tämä on näkynyt myös otteluissa ja siinä, että esimerkiksi ketjuissa on näkynyt täysin uudenlaisia sommitelmia. Kuitenki nyt tilanne näyttäisi helpottavan. Tahtotaso täytyy myös saada oikealle asteelle, koska varsinkin häntäpään joukkueet ovat tässä vaiheessa kautta näyttäneet, että taistelutahtoa löytyy ja mitään joukkuetta ei tule aliarvioida. Sinänsä kotijoukkueelle riittäisi ottelun voittamiseen melko rutiininomainen suoritus, mutta edessä olevia pudotuspelejä varten joukkueen tulee virittää taistelutahtoaan oikealle tasolla. Se, että tuleeko kotietua ei enää välttämättä ole joukkueen omissa käsissä. Maalissa aloittanee maanantaina erinomaisesti pelannut Pekka Nieminen. Jos joukkue saa täydet ketjut kasaan noussee Valtteri Sainio takaisin hyökkäykseen, vaikka onkin pelannut puolustajana varsin hyvin silloin kun on alakerrassa luutinut. Hyökkäyksessä palataan siis todennäköisesti normaaliin päiväjärjestykseen ja tehoja voidaan odottaa tällä hamaa kaikilta pelaavilta pelaajilta. Puolustukseen paluun tehnee kolmikko Janne Lamminen, Vesa Wettervik ja Tapio Kinnunen. Tämä on omiaan vahvistamaan muutenkin hyvin toiminutta puolustusta.

Valmentajat vastakkain:
Riihimäki vs. Parviainen
Millä tunnelmilla/odotuksilla otteluun?

Riihimäki:
-Ilmeisesti saamme viisikot kasaan ja flunssa-aalto on viimein voitettu. Hyvillä fiiliksillä mennään, kun saamme todennäköisesti kunnon viisikkotreenejä keskiviikkona ja torstaina.

Parviainen:
-Samat kuin aiemmissa peleissä, eli pisteitä lähdetään hakemaan. Tilanne on tällä hetkellä sen suhteen kriittinen. Hoidetaan loput pelit, niin ei jää jossiteltavaa.

Poissaolotilanne?
Riihimäki:
-Näillä näkymin ei poissaoloja.

Parviainen:
-Näyttäisi siltä, että saamme kaikki mukaan.

Arvio vastustajasta tässä vaiheessa kautta?
Riihimäki:
- Hyviä yksilöitä. Peli on prantunut kauden mittaan. Erittäin hyvin taisteleva joukkue. Vaarallinen siinä mielessä, että tahtotila on varmasti kova. Tiukkaa tulee varmasti.

Parviainen:
- Ainut mielikuva oikeastaan viime pelistä. Kooveen kääntöpeli oli murhaavaa. Tähän ollaan kiinnitetty huomiota. Heilläkin on ollut kaudella omat notkahduksensa, mutta ne ovat olleet niin lyhytkestoisia, ettei joukkueella ole ollut hätää. Rutinoitunut ja varma, kuten pari viimeistä kautta on osoittanut.

Arvio omasta joukkueesta tässä vaiheessa kautta?
Riihimäki:
-Saadaan nyt nuo viisikkotreenit alle ja peli tarpeeksi hyvälle tasolle, niin ei hätää. Halutaan voittaa ja saada elämyksiä. Oman pelitys on ollut kuitenkin koko ajan se kaikkein tärkein juttu ja tämän vuoksi emme liikaa tuijota sarjasijoituksia.

Parviainen:
-Raskas viikko takana, kun kohdattiin Oilers, Classic ja SSV. Kaikista tuli takkiin, mutta SSV oli ainut jonka kelkasta varsinaisesti putosimme. Ihan ok tilanne, pidetään kuitenkin järki kädessä, kun ollaan nousijajoukkue.

Arvio ottelun tapahtumista?
Riihimäki:
- Halutaan saada parannusta edelliseen peliin. Pitää olla alusta alkaen valmiina. Tahtotila tulee saada korkealle tasolle. Pyrimme pelaamaan kuin olisimme "selkä seinää vasten".

Parviainen:
-Molemmat todennäköisesti yrittävät puolustaa. Kooveella on panoksena kotietu ja meillä sarjapaikka.  Tiivistä puolustamista ja vastaiskut ratkaisevat todennäköisesti. Pyrimme siis kitkemään ne pois.

Koovee-Loviisan Tor perjantaina 25.2. klo 18.30 Kaukajärven spiral-hallissa

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Tapio Kinnunen

25.12.1990
Tiedot

Janne Lamminen

29.12.1985
Tiedot

Pekka Nieminen

3.7.1979
Tiedot

Arto Riihimäki

29.5.1974
Tiedot

Vesa Wettervik

12.10.1979
Tiedot


Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää