Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loviisa haki pisteet Tampereelta

 
Loviisa haki pisteet Tampereelta

Miesten edustusjoukkue hävisi perjantaisen liigaottelunsa Loviisan Toria vastaan lukemin 5-9(2-0, 1-2, 2-7). Ottelun alussa peli oli selkeästi kotijoukkueen hallussa ja kaksi erää lukematkin olivat vielä Kooveen puolella, mutta loviisalaiset tulivat viimeisessä erässä rinnalle ja menivät lopulta vielä selkeästi ohikin. Kooveella oli ottelussa yli 30:tä laukausta enemmän, mutta tämä ei lopulta näkynyt tulostaululla.

Kotijoukkue oli saanut pitkästä aikaa täyden miehistön liikkeelle ja varsinkin ensimmäisessä erässä ketjujen yhteispeli näytti varsin vakuuttavalta. Kooveella oli useampi paikka jo erän alkupuolella, mutta maalinteko alkoi vasta ajassa 17.34 Henri "Killi" Mäenpään toimesta. Syötön maalivahdin kautta maaliin lauottuun osumaan antoi Miro Lehtinen. Tästä ehti kulua hieman yli minuutti, kun Valtteri Sainio kuljetti pallon keskialueen yli melko helpon näköisesti ja syötti sen vapaana olleelle Kara Tilhelle. Tilhen melko täydellinen rannelaukaus upposi aivan takayläkulmaan. Ensimmäinen erä päättyi siis lukemiin 2-0. Koovee pelasi erässä erinomaisesti, eikä vierailla ollut juurikaan sanottavaa tähän.

Toisessa erässä kotijoukkueen vahva ote sai jatkoa. Erän ensimmäinen maali nähtiin ajassa 21.50, kun Torin puolustus lahjoitti pallon omassa päässään Veli-Matti Luukolle. Luukko malttoi syöttää vielä Sainiolle, joka pelasi vielä hyvän syötön Ville Matikaiselle, jonka toimesta lukemat muuttuivat muotoon 3-0. Tämän jälkeen Kooveella oli lukuisia hyviä paikkoja, mutta joko paikoissa leikiteltiin tai muuten vain pelattiin löysästi ja pallo ei maaliin asti löytänyt. Ajassa 33.29 ottelun hahmo Joni Niiranen löi puolustuksen keskeltä vieraiden avausmaalin. Tässäkään vaiheessa tilanne ei ollut vielä kriittinen, mutta Kooveen hyvä pallollinen ote oli jo hieman lipsumassa. Seuraavan maalin tekivät jälleen vieraat. Kooveella oli erittäin hyvä pyöritys päällä, mutta viivassa annettiin huolimaton syöttö, josta pallo menetettiin ja Torin pelaaja karkasi läpiajoon ja teki siitä varman maaliin. Toisen erän jälkeen peli siis 3-2, eikä edelleenkään varsinaista hätää ollut havaittavissa, mutta tietynlaista maalintekohalua olisi kaivattu.

Tor oli tänään nälkäisempi

Kolmas erä alkoi kotijoukkueen kannalta erittäin huonosti. Erää ehti kulua ainoastaan 24 sekuntia, kun vieraat tulivat tasoihin.Kyseessä oli selkeä merkkausvirhe ja Jonas Hällfors pääsi iskemään takatolpalta. Peliä jatkettiin tasatilanteessa, kunnes Jukka Lindgren vei vieraat ensi kertaa johtoon ajassa 45.58. Tässäkin Kooveen puolustus aikaili pallon kanssa oman maalin edessä aivan turhaan. Ajassa 51.50 Tomas Sladky toi kotijoukkueen tasoihin Tapio Kinnusen syötöstä. Tästä ehti kulua käsittämättömät kaksi sekuntia, kun Kooveen kolmosketju nukahti ja vieraat iskivät lukemiksi 4-5. Peli alkoi luisua vierasjoukkueen haltuun ja Niklas Niiranen viimeistelikin lukemat 4-6 komean kuvion päätteeksi, kun pelikellosta oli kulunut tasan 56 minuuttia. Koovee tuli vielä maalin päähään Kinnusen omasta päästä laukomalla maalilla, johon syötön antoi Lauri Hannelius, mutta siitä ei kulunut kuin hieman yli minuutti ja kotijoukkueen omissa heilui jälleen. Lopulta Tor iski vielä rankkarista ja laittoi pallon tyhjiin, joten lukemiksi muodostui 5-9.

Selkeää oli ainakin se, että Kooveelta jäi ottelusta "luu käteen", kun miettii, että joukkue pääasiallisesti hallitsi kahta ensimmäistä erää. kuitenkin jokaisessa ottelussa tulisi pelata se koko 60 minuuttia kunnolla, jos halajaa ottelun voittaa.

- Eihän niitä laukauksia ihan hirveästi tullut, mutta ne olivat pääasiassa erittäin hyviä ja tehokkaita, kommentoi Kooveen veräjää vartioinut Olli Tuomarla ottelua maalivahdin kannalta.

Tuomarla oli kommentissaan varsin oikeassa, koska vierasjoukkueen maalinteko oli tänään tappavan tehokasta. Kotijoukkueen peli taasen näytti ajoittain siltä, että hyvissäkin maalipaikoissa tehtiin varsin erikoisia ratkaisuja.

-Meidän viimeistely ontui ja uskokin loppui. Syytä tähän en tiedä. Ei oltu teräviä tänään. Kaksi erää pelattiin hyvin, mutta se ei riittänyt, kun kaverilla oli enemmän nälkää. Vieraat myös puolustivat hyvin. Terävyys puuttui tänään totaalisesti, kertoi kotijoukkueen päävalmentaja Arto Riihimäki ottelun kulminaatiopisteiksi.

-Selvittiin tulituksesta. Sitten laitettiin kirivaihde päälle. Kolmas erä oli jo oikein mallikas. Me halusimme voittaa tänään ja se myös näkyi tulostaululla, totesi taasen ottelun hahmona häärinyt Niiranen.

Kooveelle jäi siis paljon parannettavaa muutaman viikon päästä alkavia pudostuspelejä ajatellen. Ensimmäinen mahdollisuus osoittaa oikeanlaista kehitystä on jo sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu Tapanilan Erä.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää