Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee vierailee Vantaalla

 
Koovee vierailee Vantaalla

Miesten edustusjoukkue matkaa runkosarjan viimeisessä ottelussaan Vantaalle, jossa vastassa on sarjan jumbotilaa miehittävä Ac Haki. Vantaalaisten sarjasta putoaminen varmistui tällä viikolla, joten ottelussa ei ole enää sen ihmeellisempää panosta. Toisaalta vierasjoukkue Kooveella on ainakin mahdollisuus hioa joitain tiettyjä pelillisiä seikkoja kuntoon ennen edessä siintäviä pudotuspelejä.

Kotijoukkue AC Hakia vaivasi jo kauden alla se, että pääkaupunkiseudun muut seurat veivät vantaalaisilta kermat kakun päältä ja kaudesta tiedettiin odottaa melko vaikeaa. Varsinkin syyskausi oli joukkueen kannalta murheellinen ja tätä voidaankin pitää suurimpana syynä sarjasta tippumiselle. Kuitenkin loppua kohden joukkue sisuuntui ja otti matkan varrella koviakin päänahkoja. Kaudesta oli vain liian vähän jäljellä, kun itse kiri alkoi. Ottelulla ei siis ole joukkueelle merkitystä, mutta eivätköhän kotijoukkueen pelaajat kuitenkin kanna sen verran ylpeinä Hakin paitaa, että ainakin yrittävät pelata kunniallisesti katsojille. Joukkueen tämän kauden pistelinkona on hyörinyt Tommi Vappula, jonka 33+11= 44 tehopistettä oikeuttavat pistepörssin sijaan kymmenen. Seuraavana onkin veirasjoukkueen Veli-Matti Luukko tasapisteissä, eli ainakin top-10 pistepörssin sijoista voidaan kamppailla. Joukkuetta valmentaa Teemu Kalinainen.

Vieraille ottelu on sinällään yhtä merkityksetön, kuin kotijoukkueellekkin. Se, että onko Koovee viides vai kuudes ei salibandyliigan playoff-systeemissä juuri vaikuta. Joukkue palasi edellisen viikon Erä-ottelussa jälleen normaaliin päiväjärjestykseen ja näytti, että asenne on kohdillaan myös tulevissa pudotuspeleissä. Haki-ottelu ei ole välttämättä pelillisesti kauden tärkeimpiä, mutta henkisesti siinä mitataan sitä onko joukkueen ilme kohillaan. Toki voidaan lepuuttaa pelaajia sun muuta, mutta pääasiallisesti joukkueen keskittyminen otteluihin tulee olla jo 100 %:sta. Eikä se, että ottelulla ei ole sen suurempaa merkitystä tarkoita, etteikö pelaajilla tule olla myös ainainen halu ottaa voitto. Koovee on otteluun selkeä ennakkosuosikki ja voiton odottaminen on vähintään kohtuullista. Pelaajista kannattaa seurata pelinälkäistä ja taitavaa Anssi Soinia. Sekä mahdollista ylivoimaa, jota joukkue on tämän viikon hartaasti jauhanut. Joukkuetta valmentaa useampikin kaveri, mutta ylin päätäntävalta on Arto Riihimäellä.

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Veli-MattiLuukko

Veli-Matti Luukko

22.5.1984
Tiedot

Arto Riihimäki

29.5.1974
Tiedot

Anssi Soini

30.5.1988
Tiedot


Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää