Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Haki kaatoi Kooveen

 
Haki kaatoi Kooveen

Kooveen miesten edustusjoukkue hävisi runkosarjan viimeisen ottelunsa Vantaalla Ac Hakille lukemin  8-5 (1-0,2-1,5-4). Lopputuloksella ei ollut minkäänlaista merkitystä kummankaan joukkueen sarjasijoitukseen. Vierasjoukkueella oli ottelussa mukanaan ainoastaan 12 kenttäpelaajaa ja maalivahdit.

Vierailla oli siis mukanaan kahdeksan hyökkääjää ja neljä puolustajaa. Kooveella bedytoi ottelussa A-juniori-ikäinen Aleksi Viinikainen. Ensimmäisessä erässä kotijoukkue meni 1-0 johtoon Tommi Vappulan toimesta. Näissä lukemissa myös mentiin erätauolle. Kotijoukkue iski toisessa erässä kaksi ensimmäistä maalia ja tilanne oli jo 3-0. Koovee kuitenkin kavensi vielä erän puolessa välissä, kun Valtteri Sainio teki ylivoimamaalin Veli-Matti Luukon syötöstä. Näin ollen kahden erän jälkeen peli oli lukemissa 3-1 ja kotijoukkue oli ollut hallitsevampi osapuoli.

Vierasjoukkue heräsi kolmanteen erään

Kolmas erä alkoi Kooveen kannalta vakuuttavasti, kun joukkue siirtyi johtoon neljän minuutin pelin jälkeen. Maalintekijöinä kunnostautuivat Tomas Sladky, Jussi Luoma ja Sainio. Miro Lehtinen merkkautti kaksi syöttöä ja Janne Lamminen yhden. Kotijoukkue tuli kuitenkin tasoihin ja ajassa 52.44 meni johtoonkin Joni Hiltusen osumalla. Lehtinen tasoitti vielä noin kaksikymmentä sekuntia myöhemmin tuloksen 5-5:n. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan kotijoukkue iski vielä kolme maalia erän lopuksi ja voitti ottelun ansaitusti.

Ottelun alla oli tiedossa, että vierasjoukkue pyrki lepuuttamaan pelaajia, joilla oli joitain vaivoja, jotta he olisivat kunnossa viikon päästä alkaviin pudotuspeleihin. Näin ollen oli selkeää, ettei mitään klassikko-ottelua ollut syntymässä:

-Ensimmäiset kaksi erää menivät heikosti. Kolmannen erän ensimmäinen kymmenminuuttinen oli meiltä vahvaa esitystä. Kaveri meni yv-maalien turvin ohi. Oli meillä silti vielä paikat tasoittaa lopussa. Emme olleet täydellä kokoonpanolla matkassa, mutta sunnuntaille saamme mahdollisesti kaikki mukaan, kertaili joukkueen valmentaja Hannu Santanen itse ottelun tapahtumia.

Koovee oli siis runkosarjan viides, eikä pääse näin ollen valitsemaan itselleen pudostuspelivastustajaa. Classic oli runkosarjan ykkönen ja valitsee ensimmäisenä, sitten SSV, jonka jälkeen on vuorossa Oilers. Neljännelle, eli SPV:lle jää se joukkue mitä ei valita aiemmin. Erä, Josba ja Nokian Krp ovat loput playoff-joukkueet. Valinta tapahtuu ensi maanantaina Helsingissä.

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Janne Lamminen

29.12.1985
Tiedot

Miro Lehtinen

22.1.1990
Tiedot

JussiLuoma

Jussi Luoma

22.9.1989
Tiedot

Veli-MattiLuukko

Veli-Matti Luukko

22.5.1984
Tiedot

Valtteri Sainio

21.4.1982
Tiedot

TomasSladky

Tomas Sladky

9.8.1986
Tiedot


Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää