Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen kohtaa maanantaina Oilersin kotonaan

 
Kooveen kohtaa maanantaina Oilersin kotonaan

Kooveen ja Oilersin ottelusarja jatkuu siis ensi maanantaina Tampereella. Ensimmäinen ottelu päättyi espoolaisten hyväksi lukemin 5-4. Joukkueiden kohtaaminen oli juuri niin tasainen, kun tässä sarjassa saattoi odottaakin. Seuraava ottelu on erittäin merkittävä koko sarjan kannalta ja näin ollen Kaukajärvellä on nähtävissä kahden peräänantamattoman joukkueen kohtaaminen.

Espoolaiset ottivat perjantaina ottelusarjan ensimmäisen voiton nimiinsä. Se ei tullut kuitenkaan helpolla, vaan joukkueen voitto perustui pitkälti hyvään alkuun ja toimivaan maalivahtipeliin. Oilers luottaa jatkossakin omiin vahvuuksinsa ja on erittäin vaikea vastus miltä tahansa kantilta katsottuna. Joukkue osaa käyttää vahvuuksiaan erittäin hyvin hyväkseen, eikä sorru passiiviseen pelitapaan ainakaan omasta tahdostaan. Ainakaan ensimmäisen ottelun perusteella joukkueen lievä kokemattomuus ei paistanut taululla. Oilers on myös hyvin tasainen ja ensimmäisessä ottelussa joukkueen kaikissa viidessä maalissa oli eri maalintekijät. Joukkueesta kannattaa seurata taitavan Oscar Hännisen ja joukkueen nuoren tehomiehen Casper Pfitznerin otteita. Lisäksi maalinsuulla erinomaisesti pelannut Niko Nordström on joukkueelle tärkeä tekijä seuraavissa otteluissa.

Koovee ei saanut mitään unelma-alkua ottelusarjaan, mutta toisaalta joukkueen peli ei ollut myöskään millään tavalla huolestuttavan huonoa. Maalinteossa oli havaittavissa ongelmia, mutta siihenkin tullee muutosta, kun Lasse Salminen ja Marko Lahtinen palaavat sairastuvalta seuraavaan otteluun. Tamperelaiset luottavat jatkossakin omiin vahvuuksiinsa eivätkä varmastikkaan enää tässä vaiheessa rupea suuremmin muuttamaan omaa pelitapaansa. Selkeää on ainakin se, että tästä seuraavasta ottelusta olisi voitto haettava, jotta ottelusarja ei menisi liialliseen "pakkopullaan". Lupaavaa oli ainakin se, että peli oli ainakin ottelun loppua kohti varsin hyvää. Hattutempun tehtaillut Veli-Matti Luukko pelasi sillä tasolla millä tässä vaiheessa kautta tulee pelatakkin. Hyökkääjille on ainakin vastuuta tarjolla, koska maalinteko lienee seuraavan ottelun ratkaisevin tekijä. Puolustuksen tulee toimia myöskin hyvällä tasolla ja Pekka Niemisen täytyy ottaa isoa roolia maalin suulla. Ottelu tulee olemaan äärimmäisen tiukka ja vauhdikasta salibandyviihdettä parhaimmillaan.

Valmentajat vastakkain
Riihimäki vs. Ahtiainen
Minkälaiset asetelmat ensimmäinen kohtaaminen asetti maanantaiseen otteluun?
Riihimäki:
-No ensinnäkin nyt on yksi tappio alla ja lähdetään tasoittamaan sarjaa. Hyvällä mielellä tässä ollaan. Lisää maalintekovoimaa tarvitaan. Analysoidaan ensimmäinen ottelu videolta, mutta ei todennäköisesti muuteta mitään sen kummemmin. Kolme voittoa tässä tarvitaan ja Oilersilla on nyt yksi.

Ahtiainen:
- Ensimmäinen ottelu oli todella tasainen. Koovee oli hyvä. Meillä oli todella hyvä ottelun alku. Puolustusta pitäisi parantaa.

Poissaolotilanne?
Riihimäki:
-Nyt ei ole aikuisten oikeasti poissaolijoita.

Ahtiainen:
- Ei ketään nyt. Toivottavasti A-junioreiden peleissä ei tule mitään loukkaantumisia.

Vastustajan vahvuudet ensimmäisen ottelun perusteella?
Riihimäki:
- Urheilullisuus ja hyvä jalka. Samat vahvuudet, kuin ennenkin ja niihin tulee löytää oikeanlaiset lääkkeet.

Ahtiainen:
-Vastaiskupeli oli todella hyvää. Ylivoima oli varsin toimivaa, vaikkei siitä maaleja tullutkaan. Passiivinen pelitapa hieman yllätti. Johtoasemassa ottelu olisi saattanut vielä kääntyä miten päin vaan.

Teettekö jatkossa joitain asioita eri tavalla ensimmäisen pelin perusteella?
Riihimäki:
-Ei tarvitse muuttaa mitään. Luotetaan itseemme ja omaan tekemiseemme. Pidetään pelipalaveria ja luodaan luottamusta omaan tekemiseemme.

Ahtiainen:
-Ei tässä vaiheessa enää, kun on 27 peliä takana tällä kaudella. Samalla systeemillä, kun ennenkin, kun ei muutakaan pelitapaa ole olemassa. Jalat pitää saada liikkeelle.

Minkälaista ottelua odotat maanantaisesta kamppailusta?
Riihimäki:
-Tiukka vääntö luvassa ja käännetään pienet margiinalit meidän eduksi. Helpolla ei saada mitään. Pienet marginaalit ratkaisevat ja huonoon otteluun ei ole varaa missään nimessä.

Ahtiainen:
-Hyvin pitkälle samanlainen kun ensimmäinenkin. Täysin ympäripyöreä, eikä voi sanoa kumpi joukkue olisi parempi. Ei tässä vaiheessa ainakaan voi sanoa mitään eroja, mutta Kooveella on ainakin kotietu takanaan.

Koovee-Oilers maanantaina 14.3. klo 18.30 Kaukajärven Spiral-hallissa

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää