Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

VaLePa taisteli välieriin

 
VaLePa taisteli välieriin

Vammalan Lentopallo eteni miesten Mestaruusliigan välieriin kukistamalla Raision Loimun otteluvoitoin 3-1. Neljännen välierän VaLePa voitti huiman taistelun jälkeen tiistaina Raisiossa 3-2 (25-16, 22-25, 30-32, 27-25, 15-12).

VaLePa kohtaa välierissä Tampereen Isku-Volleyn. Välieräsarja käynnistyy lauantaina Tampereella. Toisessa välierässä kohtaavat sunnuntaista lähtien Team Lakkapää ja Etta.

Ruslan Zhbankov, Loimu:

- Ensimmäinen erä oli jälleen huono meiltä. Sen jälkeen vaihdoimme keskitorjujien paikkaa, mikä paransi pelaamistamme. Neljännessä erässä olimme lähellä voittoa, mutta kaaduimme lopussa tyhmiin virheisiin. Viides erä on aina vähän arpapeliä. VaLePa teki siinä vähemmän virheitä ja voitti.

Ugis Krastins, VaLePa:

- Käsittämätön ottelu Ansis Medenikseltä. En seurannut pelin aikana kuinka paljon pisteitä hän tekee ja pelin jälkeen hämmästyin hänen pistemäärää. Odotan että välieräsarjasta Iskua vastaan tulee vaikea. Heillä on hyvä vastaanotto, ehkä liigan paras, joten meidän pitää lähetä otteluihin agressiivisella syötöllä

VaLePan hakkuri Ansis Medenis oli hurjalla pelipäällä. Latvialainen mätti 42/+31 lähes 60 % tehoilla. Lopussa tärkeään rooliin noussut Aivars Petrucevics teki 14/+9 ja Eduard Venski 12/+6.

Kotijoukkue joutui lähtemään peliin ilman hakkuria Ronald Jimeneziä, joka aiemmin sattuneen reisivammansa lisäksi pyöräytti alkuveryttelyssä nilkkansa. Lisäksi Jose Carrascon nilkkaviva piti miestä osan pelistä kentältä sivussa.

Jimmy Hernandez teki 24/+16 ja Ossi Rumpunen 23/+10.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoseCarrasco

Jose Carrasco

Tiedot

JimmyHernandez

Jimmy Hernandez

Tiedot

RonaldJimenez

Ronald Jimenez

Tiedot

OssiRumpunen

Ossi Rumpunen

18.4.1989
Tiedot

RuslanZhbankov

Ruslan Zhbankov

Tiedot


Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää